Sari la conținut

La Volan - Tehnologii noi pentru Citroen

27 februarie 2015. Constructorul auto Citroen și-a făcut temeinic temele pentru Geneva. Astfel, francezii vor expune în Elveția toate modelele din portofoliul companiei, noi sau revizuite, dar și cele mai recente concepte ale mărcii. Dintre acestea se remarcă noul Citroen Berlingo Multispace, prezentat în premieră mondială.

Automobilul beneficiază de o parte frontală restilizată, completată de tehnologii moderne și utile, ca de exemplu un ecran tactil de șapte inci, precum și de motorizări eficiente de ultimă generație. La toate acestea se adaugă calitățile în materie de modularitate, volum și confort. Nu va lipsi de la Geneva nici gama C4. Pe lângă facelift-ul discret, la nivel de faruri și stopuri, elegantul hatch-back vine dotat cu tehnologii de ultimă oră, precum funcția de Acces și Demaraj Mâini Libere. De asemenea, propulsoarele acestei game sunt cele mai noi și mai performante din portofoliul mărcii. Nu va lipsi din standul companiei nici C4 Cactus. Nonconformistul crossover a înregistrat deja 47.000 de comenzi de la lansarea care a avut loc la sfârșitul verii trecute. Și Citroen C1, nou intrat pe piață, a devenit deja un succes al mărcii. Va fi și acesta prezent cu o surpriză - O versiune care va fi fabricată în serie limitată, în Elveția, de compania C1 Swiss & Me. Odată cu modelele expuse, oficialii Citroen vor prezenta și noi soluții de achiziție și întreținere, în funcție de țara de comercializare.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.