Sari la conținut

La Volan - Toyota RAV4, facelift și sistem hibrid

15 aprilie 2015. Toyota a lansat peste Ocean noul model RAV4 cu facelift, dar și o versiunea hibridă a SUV-ului compact japonez. Astfel, constructorul auto japonez a aliniat Toyota RAV4 la noul limbaj de design adoptat deja de alte automobile ale mărcii, și anume Avensis și Auris. Schimbarea majoră operată acestui model a survenit la partea frontală, acum ancorată mai mult în prezent și cu un aer mai agresiv.

De asemenea, blocurile optice spate au suferit modificări la nivel de semnătură luminoasă, iar spoilerul spate este unul nou, dar nu cu mult diferit față de cel al versiunii anterioare. Acestor schimbări li se alătură o gamă nouă de jante și mai multe nuanțe de vopsea disponibile. Pe de altă parte, vă putem spune cu certitudine că interiorul a rămas aproape același. S-au modificat ușor fețele ușilor, instrumentele de bord și au apărut câteva spații de depozitare în plus.

Conform oficialilor mărcii, detalii despre noi motorizări sau modificări aduse actualelor propulsoare vor fi făcute publice în cursul verii. Binevenită și apreciată de public este versiunea hibridă a SUV-ului. Tehnologia este disponibilă în premieră pe acest model și va combina un propulsor de 2,5 litri cu un motor electric și o cutie tip eCVT.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.