Sari la conținut

La Volan - Vali Porcișteanu testează Mitsubishi L200

19 iunie 2015. Cea de-a cincea generație a pick-up-ului japonez a fost dezvoltată în 28 de luni și reprezintă cea mai recentă expresie a conceptului de camionetă Sport Utility Truck. Noul Mitsubishi L200,se adapteaza nevoilor tot mai diversificate ale clienților la nivel global. Ofera mai mult stil, confort, manevrabilitate și rezistență.

Sub capotă, camioneta dispune de un nou propulsor diesel de 2,4 litri care dezvoltă 154 de cai-putere. Mai este disponibil un motor de 181 de cai-putere preluat de la modelele ASX și Lancer.

Folosirea unei cutii manuale în șase trepte sau a uneia automate în cinci trepte, asigură o performanță îmbunătățită, emisii de dioxid de carbon scăzute și reducerea costurilor de mentenanță. Noul L200 dispune de lumini de zi cu tehnologie LED și proiectoare bi-xenon care asigură o vizibilitate mai bună pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă. Printre dotările pick-up-ului se numără camera video pentru mers în marșarier, sistemul Start/Stop, pilotul automat și aerul condiționat bi-zonal. Conducătorul auto are la dispoziție padele pentru schimbarea treptelor de viteză, montate pe volan.

Pentru a afla mai multe informații despre noul Mitsubishi L200, urmăriți emisiunea „La Volan", difuzata in fiecare sâmbătă, de la ora 10:30 si prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă