Sari la conținut

La Volan - Vânzări record pentru BMW Group

17 iunie 2015. Numai luna trecută, livrările de automobile ale mărcilor BMW și MINI au crescut cu 5,9 la sută, ajungand la peste 188 de mii de unităţi. Vânzări bune d ela BMW au înregistrat Seria 2, prin noul Active Tourer și SUV-urile, a căror popularitate este în continuă creștere. De exemplu, vânzările modelului BMW X5 au fost mai bune cu 24,7 la sută în comparaţie cu aceeaşi lună a anului trecut. Au ajuns la clienți peste 15.500 de unităţi.

Și modelele electrice au fost căutate de clienți. În posesia acestora, în primele cinci luni ale anului au intrat aproape 10.500 de automobile. Marca MINI s-a vândut bine, de asemenea. Aceasta a consemnat o creștere de peste 18 la sută față de luna mai a anului trecut. Și divizia de motociclete a grupului german se poate lăuda cu performanțe la nivel de vânzări. În primele cinci luni ale anului au fost livrate clienților mai mult de 63.000 de vehicule cu două roți, creșterea fiind în cazul acestora de 6,4 la sută față de 2014.

Pentru producătorul bavarez, Europa rămâne cea mai mare piață. Este urmată de Asia și de Statele Unite ale Americii.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă