Sari la conținut

La Volan - Versiune off-road pentru Audi TT

12 decembrie 2014. Compania germană Audi a prezentat conceptul versiunii pentru off-road a coupe-ului sportiv TT. Noul crossover al companiei cu sediul în Ingolstadt va fi prezentat ca model de serie în cursul anului viitor, iar vânzările nu vor debuta mai devreme de 2016.

Ca dimensiuni, viitorul SUV cu alură accentuată de coupe va fi încadrat între deja existentele Q3 și Q5. Audi TT Offroad Concept va avea o lungime de 4,39 metri și o lățime de 1,85 metri. În cabina noului model al companiei germane vor fi disponibile patru locuri, iar printre tehnologiile de ultimă oră puse la dispoziția șoferului se află, pentru informații utile, și un display 3D de 12,3 inci. Modul de propulsie este hibrid și este format dintr-un motor pe benzină de doi litri care dezvoltă 292 de cai-putere și două electrice. Împreună, cele trei produc 408 cai-putere. De la zero la o sută de kilometri pe oră, Crossover-ul german ajunge în 5,2 secunde. Consumul în modul hibrid este de invidiat pentru un SUV - doar 1,9 litri la o sută de kilometri.

Ca să aflați și alte informații din lumea auto, urmăriți sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.