Sari la conținut
News Alert

La Volan - Vignale, un Ford Mondeo exclusivist

27 aprilie 2015. Ford a lansat versiunea de serie a modelului Mondeo Vignale. Versiunea de top a gamei Mondeo va oferi dotări suplimentare, tehnologii avansate și va avea finisaje de interior lucrate manual. Vignale va fi comercializat în două variante de caroserie - sedan și break și va avea disponibile pentru început patru motorizări. Versiunea entry-level va avea sub capotă un propulsor de doi litri și 180 cai-putere. În gamă urmează alte două unități de doi litri, un EcoBoost și un BiTurbo care dezvoltă 240, respectiv 210 cai-putere.

Producătorul a anunțat că Mondeo Vignale va fi disponibil și cu un sistem hibrid. La exterior se remarcă spoilerul, grila frontală și jantele de 18 inci, toate cu un design dedicat exclusiv acestor versiuni. Interiorul automobilului se poate încadra cu ușurință în categoria premium. Scaunele, fețele ușilor, volanul dar și planșa de bord sunt îmbrăcate în piele de cea mai bună calitate. Sistemul audio dispune de 12 boxe, iar cel de navigație conține funcții de asistență de ultimă generație. Acesta include sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație și un altul foarte util, cel de parcare automată.

Nu lipsesc nici aplicațiile smartphone care pun la dispoziția conducătorului auto servicii GPS și chiar programări la service. Vânzările noului Ford Mondeo Vignale vor debuta în vara acestui an, iar în Europa va avea un preț de pornire cu 10, 15 la sută mai mare decât o versiune Titanium a gamei Mondeo, care costa 31 de mii de euro în România.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.