24 de minute | Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, despre prioritățile Guvernului tehnocrat

Exclusiv Online

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul a fost invitatul Lianei Alexandru la emisiunea online „24 de minute”. Ciprian Bucur a precizat că Guvernul are mai multe priorități pentru scurta sesiune parlamentară de înainte de alegeri, printre care procedurile de simplificare a birocrației, un proiect pentru acordarea unui ajutor familiilor care au un venit mai mic de 600 de lei  și un proiect care i-ar acorda ANI un instrument legislativ pentru a preveni conflictul de interese în atribuirea de contracte publice. Urmăriți interviul integral. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul a fost invitatul Lianei Alexandru la emisiunea online „24 de minute”. Ciprian Bucur a precizat că Guvernul are mai multe priorități pentru scurta sesiune parlamentară de înainte de alegeri, printre care procedurile de simplificare a birocrației, un proiect pentru acordarea unui ajutor familiilor care au un venit mai mic de 600 de lei și un proiect care i-ar acorda ANI un instrument legislativ pentru a preveni conflictul de interese în atribuirea de contracte publice. Urmăriți interviul integral.

Alte Recomandări