Președintele IICCMER, invitat la „24 de minute”

Exclusiv Online

Președintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, Radu Preda, este invitatul Roxanei Lăzărescu la emisiunea exclusiv online „24 d eminute”. Urmăriți emisiunea începând cu ora 12.30. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fostul director al IICCMER a acuzat actuala conducere că a renunţat să mai cerceteze activitatea foştilor torţionari. Invitat la emisiunea „În faţa ta”, Andrei Muraru a spus că se teme că lista celor 35 de torţionari, alcătuită pe vremea când conducea el instituţia, ar fost abandonată. 

Pot doar să comentez ceea ce văd. După ce am plecat de la institut s-a aşternut un soi de tăcere. Constat o atitudine foarte ciudată în care atenţia e concentrată pe alte lucruri decât pe tragerea la răspundere a celor suspectați de crime şi abuzuri, ceea ce mi se pare un lucru extrem de nefiresc”, a spus Andrei Muraru. 

Citiți și: Mai sunt vânați torționarii? Dispută între fostul și actualul șef al IICCMER

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Președintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, Radu Preda, este invitatul Roxanei Lăzărescu la emisiunea exclusiv online „24 d eminute”. Urmăriți emisiunea începând cu ora 12.30.

Alte Recomandări