Petru Ioan Becheru, denunţător în dosarul Liei Olguţa Vasilescu: „Încearcă să îmi facă rău!”

Exclusiv Online

Petru Ioan Becheru, denunțător în dosarul primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a stat de vorbă cu Dana Vlad la emisiunea online „24 de minute”. Urmăriți emisiunea mai jos:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Petru Ioan Becheru, denunţătorul Liei Olguţa Vasilescu şi principalul martor în dosarul în care aceasta este cercetată, are 30 de ani şi este cel mai tânăr preşedinte de asociaţie de proprietari din Craiova. El le-a spus procurorilor DNA că reprezentanţi ai Primăriei l-ar fi constrâns, în anul 2013, să semneze contracte care aveau legătură cu programul municipalităţii de refacere a faţadelor blocurilor din oraş.

Olguţa Vasilescu ar trebui cercetată sub control judiciar, este de părere principalul martor şi denunţător din dosarul în care aceasta este cercetată. Invitat la emisiunea "24 de minute", Petru Becheru spune că măsura ar fi oportună, mai ales în contextul în care informaţiile selective pe care edilul Craiovei le-a postat pe pagina personală de Facebook au generat presiuni asupra lui şi chiar s-a ajuns la ameninţări cu moartea.

„Dna Vasilescu a recunoscut că are o pagină de Facebook. Pe acea pagină de Facebook a anunţat că va publica integral dosarul ei penal, însă nu l-a publicat integral, ci selectiv, cu scopul de a mă denigra. În afară de aceste documente, a publicat şi o fotografie a mea, care nu apare în dosarul penal. Fotografie în care se vede un defect al meu, am un handicap, lucru fără relevanţă în această cauză penală. Ca urmare a postării pozei, susţinătorii ei au început să mă atace, treptat: campanie online, presiune, s-a ajuns şi la ameninţări cu moartea. Există susţinători ai ei care pe Facebook se sfătuiesc, se organizează să mă găsească în Craiova pe mine, să ... Încearcă să afle pe unde mă plimb ca să mă prindă pe stradă şi să îmi facă rău.
Toate aceste lucruri sunt generate de Olguţa. Pentru că atunci când eşti administrator la o pagină de Facebook poţi şterge comentariile pe care nu ţi le asumi postate de prietenii tăi. Ea s-a limitat în a spune: vă rog să păstraţi decență, însă toate injuriile şi ameninţările sunt prezente. Asta a inflamat situația, toată lumea înţelegea, (...) lipsa de acţiune a ei s-a transformat în presiune. Olguţa e foarte abilă în a comunica şi mesaje indirecte, şi mesaje directe. Intenţionat a permis inflamarea susţinătorilor, ca să se pună presiune pe mine”, a acuzat Petru Ioan Becheru.

Emisiunea online „24 de minute” se transmite LIVE de la 12.30.

„Olguţa e foarte abilă în a comunica şi mesaje indirecte, şi mesaje directe. Intenţionat a permis inflamarea susţinătorilor, ca să se pună presiune pe mine”, a acuzat Petru Ioan Becheru, cel care a denunțat-o pe primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Alte Recomandări