Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 21 iunie 2015

21 iunie 2015. Foodbloggerul Andreea Crăciun a fost invitatul lui Marius Tudosiei din această emisiune. Împreună au pregătit crumble la pahar, cu cremă și salată de orz și feta.

1. Crumble la pahar, cu cremă: nuci, făină, unt, zahăr, vanilie, căpșune, zeamă de lămâie, frișcă, mascarpone, miere, fistic.
2. Salată cu orz și feta: ardei kapia, usturoi, orz, dovlecel, feta, ulei de măsline, zatar, sumac, coriandru semințe, roșii cherry, ceapă verde, pătrunjel, semințe de cânepă. 

Pe aceeași temă

Reţetele lui Dragoş Pătraru

Realizatorul emisiunii „Starea nației”, Dragoș Pătraru, recunoaște că nu petrece foarte mult timp în bucătărie, însă îi...