Cum transparentizează REGINA MARIA abonamentele medicale, oferind informații despre suma economisită pentru serviciile accesate

Data actualizării: Data publicării:
Regina Maria main picture abonamente Articol susținut de Regina Maria

În situații dificile din punct de vedere economic, cum sunt cele provocate de inflația galopantă, creșterea bruscă a prețurilor și a costurilor pentru utilități, gestionarea bugetului implică o raționalizare a cheltuielilor, dar cu o excepție: sănătatea. Când vine vorba de sănătate, cele mai importante economii le poți face tocmai investind în propria stare de bine, fie ea fizică ori mentală. În acest context, Rețeaua REGINA MARIA lansează noua secțiune ”Abonamentele mele” din cont, disponibilă pe desktop și aplicație, transparentizând suma economisită #peabonament, cât și categoriile de servicii la care abonații au acces, de la locații, medici și până la specialități.

Cum economisești #peabonament

Abonamentul medical oferă acces la cele mai bune servicii de prevenție, fiind o investiție nu doar necesară, ci și eficientă, care te ajută să economisești și te menține sănătos pe termen lung. Prin noua funcționalitate, Rețeaua de sănătătate REGINA MARIA oferă acum abonaților săi posibilitatea să vadă sumele economisite în baza abonamentului, dar și tot ce include acesta: medici, servicii, locații, vechimea abonamentului, precum și posibilitatea de a se programa singuri la medic, direct din aplicația de mobil. Este un instrument transparent, ce poate fi utilizat cu ușurință, în noua secțiune ”Abonamentele mele” din cont, disponibilă pe desktop și în aplicația de mobil. Astfel, abonații regăsesc de acum toate informațiile cu privire la serviciile incluse în abonament gratuit sau cu discount, precum și pe cele neacoperite de abonament. De asemenea, aceștia pot vizualiza în timp real locațiile, specialitățile și medicii la care au acces în baza abonamentului, gratuit sau cu discount.

Este un demers de transparentizare a costurilor abonamentelor medicale, dar și a economiilor de care pot beneficia pacienții care le utilizează. În același timp, este o măsură care își propune să încurajeze mersul preventiv la medic, pentru a descoperi din timp eventuale probleme medicale.

România se află pe primul loc în Uniunea Europeană la mortalitate din cauze tratabile, care pot fi evitate prin îngrijire preventivă, arată raportul ”Starea Sănătății în Uniunea Europeană”, publicat de Comisia Europeană la finalul lui 2021. La fiecare 100.000 de români, 210 mor din cauze tratabile, o cifră foarte mare în comparație cu celelalte state europene.

Abonamentele pot salva vieți

Prevenția, considerată baza medicinei moderne, înseamnă să mergi la medic când te simți bine și încă nu ai simptome, nu doar atunci când boala te doboară. Să previi, înainte să fie nevoie să tratezi, de obicei cu costuri semnificativ mai mari. Este un act care reduce substanțial costurile individuale pentru tratament, precum și impactul suportat de familie și societate.

Anual, în funcție de vârstă și de istoricul medical, este recomandat ca o persoană preocupată de propria sănătate să meargă la medic, în medie, de trei ori, pentru screening-urile uzuale, și să facă cel puțin un set complet de analize. Costul total al acestor servicii este mai mare decât cel al unui abonament medical, ceea ce dovedește, din nou, eficiența economică a acestora.

Beneficii #peabonament

Portofoliul REGINA MARIA acoperă 3 game de abonamente: corporate – dedicate companiilor de mari dimensiuni, firmelor antreprenoriale, mici și mijlocii, și persoanelor fizice, adulți și copii. Un abonament individual pentru adulți pornește de la 64 de lei și ajunge până la 419 de lei/ lună, în funcție de serviciile incluse gratuit și de medicii la care oferă acces.

În 2021, peste 70% dintre abonații Regina Maria au utilizat diverse servicii incluse în pachetele medicale, în topul acestora fiind analizele de laborator. Mai mult, abonamentul reprezintă un instrument eficient de screening pentru depistarea celor mai frecvente afecțiuni oncologice. De exemplu, anul trecut, peste 70.000 de femei au accesat servicii medicale specifice: testele Papanicolau și HPV, ecografii mamare și mamografii. În prezent, Regina Maria gestionează 740.000 de abonamente medicale.

_____

#peabonament beneficiezi de servicii medicale simplu, rapid și accesibil. Ca să ai grijă ușor de sănătatea ta, offline sau online, dar și de bugetul familiei.

Mai multe detalii despre abonamentele Regina Maria pot fi găsite aici: reginamaria.ro/abonamente

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri