Digi Sport transmite în direct Turneul Campioanelor

Data publicării:
digisport icon

Digi Sport va transmite, duminică, 21 octombrie, începând cu ora 16:00, cea mai importantă competiție de tenis a anului, Turneul Campioanelor. Cele mai așteptate partide de la Singapore se joacă în perioada 21-28 octombrie și vor fi ÎN DIRECT pe Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații de internet ai RCS-RDS.

La actuala ediţie a Turneului Campioanelor s-au calificat Angelique Kerber, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Elina Svitolina şi Kiki Bertens. Din păcate, Simona Halep și-a anunțat astăzi retragerea, din motive de sănătate, și nu va participa la competiția pentru care se calificase pentru a cincea oară consecutiv. “E o perioadă dificilă pentru Simona și suntem alături de ea. A avut un an magic. A câștigat primul titlu de Grand Slam la Roland Garros și și-a consolidat poziția de lider mondial. Din păcate, accidentarea la spate i-a stricat planurile. În același timp, cu toții știm că sănătatea este cea mai importantă și i-ar prinde bine o pauză. Până la revenirea Simonei pe teren, vă așteptăm pe Digisport, unde, începând de duminică vom afla împreună care dintre cele mai bune tenismene ale lumii își va adjudeca titlul”, a spus tiza Simonei de la Digisport, prezentatoarea Simona Țăranu. Digi Sport va transmite, în exclusivitate, până în 2021, 50 de turnee WTA pe an, unde evoluează Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Tot pe Digisport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

Grila de programe Digisport include cele mai importante competiții europene de fotbal - UEFA Champions League și Europa League, La Liga, Serie A și Bundesliga, turnee de handbal, baschet, volei, motorsport, astfel încât să ofere tuturor telespectatorilor acces la competițiile preferate și sportivii favoriți.

Din Grupul Digi | RCS&RDS fac parte canalele de televiziune Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, televiziunea FilmNow (pay tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio ProFM, DigiFM, Music FM și Dance FM și platforma DigiOnline.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri