Hillary Clinton ironizează scrisoarea lui Trump către Erdogan, publicând o scrisoare falsă între JFK și Hruşciov

Data publicării:
President Trump Hosts Turkey's President Erdogan At The White House
FOTO: Getty Images

Fostul secretar de stat şi fosta candidată democrată la alegerile prezidenţiale Hillary Clinton a ironizat duminică, pe Twitter, mesajul trimis recent de preşedintele american Donald Trump omologului său turc Recep Tayyip Erdogan, informează Agerpres, care citează AFP.

"Nu fiţi tâmpit, bine? Retrageţi rachetele din Cuba" - Hillary Clinton a postat o falsă scrisoare a fostului preşedintele John Fitzgerald Kennedy către liderul sovietic Nikita Hruşciov în timpul crizei rachetelor din 1962, pentru a parodia scrisoarea trimisă de Trump lui Erdogan.

Preşedintele american i-a trimis omologului său turc la 9 octombrie o scrisoare pe un ton foarte puţin diplomatic în încercarea de a-l convinge să îşi oprească ofensiva împotriva kurzilor în Siria. "Nu faceţi pe durul! Nu fiţi prost" şi "Să lucrăm pentru găsirea unui bun acord" - i-a scris liderul de la Casa Albă preşedintelui turc.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Scrisoarea parodică distribuită duminică de Hillary Clinton a fost publicată iniţial de emisiunea prezentatorului vedetă Jimmy Kimmel la postul de televiziune ABC săptămâna trecută. Ea prezenta un mesaj imaginar al lui JFK pentru Hruşciov, scris în acelaşi ton ca al lui Trump.

"Nu fiţi tâmpit, bine? Retrageţi rachetele din Cuba", comentează scrisoarea. "Toată lumea va spune 'Da! Hruşciov! Eşti cel mai tare!' Dar dacă nu o veţi face, toată lumea va spune 'ce tâmpit' şi va numi ţara voastră gunoi 'Pubela Sovietică'", se mai arată în scrisoarea imaginară.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri