Kadîrov a primit un cal de la un „admirator” din Germania: „Sper să călărim împreună, este prima dată când văd așa o frumusețe”

Data actualizării: Data publicării:
kadirov si calul
Liderul cecenilor sărută calul primit cadou din Germania. Captură foto/ Telegram

Liderul cecen se laudă că a primit un armăsar de rasă de la un susținător din Germania, într-un video publicat pe singura rețea socială la care mai are acces, Telegram. 

Dictatorul  de la Groznîi își continuă eforturile prin care încearcă să pozeze într-un lider iubit și apreciat nu doar în propria țară, dar și peste hotare. De această dată, propaganda cecenă a prezentat un clip video foarte bine regizat cu Ramzan Kadîrov care face cunoștință cu armăsarul de rasă trimis tocmai din Germania de un „admirator” pe care-l prezintă doar cu prenumele.  

Armăsarul a ajuns la vila luxoasă în care trăiește Kadîrov însoțit și de un mesaj din partea expeditorului: „Un mare admirator din Germania, pe numele lui Markus, vrea să vă ofere în dar acest reprezentant al legendarei rase Shire cu numele simbolic „Mareșalul”. Este întruchiparea bărbăției și a puterii și, bineînțeles, simbolul victoriei iminente a luptătorilor dumneavoastră în Ucraina. Markus admiră Rusia și pe dumnevoastră și regretă profund că nu a putut veni personal să vă înmâneze cadoul, dar speră că în viitorul apropiat nu vor mai există impedimente politice și hotare și el va veni, obligatoriu, să vă strângă mâna personal”.

Vizibil emoționat de gestul cu puternică încărcătură sentimentală, Kadîrov a ținut să mulțumească „fratelui” de peste hotare: „Mulțumesc tare mult fratelui nostru Markus, don. Sunt convins că el va veni curând, don, limitări nu vor mai fi, don. Mulțumesc pentru așa cadou, don. Este prima dată când văd așa frumusețe, don. Sper, don, că în curând vom călări împreună, don și el va veni la noi.” 

Imaginile au fost publicate pe grupul de le Telegram al lui Kadîrov și sunt însoțite de un mesaj de mulțumire pentru „gestul excepțional”. De asemenea, dictatorul de la Groznîi a ținut să sublinieze că „bunul prieten” din Germania este mereu binevenit și se bucură de dorința neamțului a cărui identitate nu a fost dezvăluită de a se muta în Rusia: „Noi salutăm cu multă bucurie dorința lui de a se muta în puternica și iubitoarea de libertate Rusie. Aici el va găsi nu doar parteneri de afaceri, dar și prieteni devotați. Ușile noastre sunt mereu deschise, stimate Markus!”

(Sursa video Ramzan Kadirov/ Telegram)

Editor : Alexandru Rotaru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri