Liftiera de la Spitalul din Craiova și-a dat demisia. Mesajul conducerii pentru cei care „scriu povești pe Facebook”

Data actualizării: Data publicării:
lift craiova

Liftiera de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, acuzată că a cerut să primească una dintre pungile cu cadouri pentru copiii bolnavi, și-a dat demisia. Conducerea spitalului a anunțat că femeia a demisionat joi, în urma scandalului uriaș care s-a iscat.

Femeia urma să fie audiată în Comisia de disciplină, când și-a dat demisia. Conducerea spitalului a criticat faptul că voluntarul care a sesizat situația pe Facebook a refuzat să depună și o plângere oficială la spital.

„Vă aducem la cunoștință că liftiera acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi și-a prezentat, în cursul zilei de 13 decembrie, demisia.

Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată în Comisia de disciplină.”, a anunțat Spitalul din Craiova.

Conducerea spitalului le atrage atenția celor care scriu „pe Facebook povești, unele adevărate, altele nu” să facă sesizări oficiale, avertizând că „nu va mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online”:

„Facem un apel la toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook povești, unele adevărate, altele nu.”

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri