Prognoza meteo pentru joi, 25 aprilie 2019. Temperaturi de vară și vreme instabilă în weekendul Paștelui

Data actualizării: Data publicării:
furtuna

Joi şi vineri vor fi temperaturi de vară în jumătatea de vest a ţării, dar de sâmbătă atmosfera va deveni instabilă. 

Vremea va continua să se încălzească pe parcursul zilei. Maximele vor ajunge până la 28 de grade Celsius în vest, dar în sud-est nu vor trece de 17 grade Celsius. Averse cu descărcări electrice vor fi după-amiaza la munte şi cu totul izolat în restul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi pe creste.

Prognoza meteo pe patru zile

Temperaturile vor ajunge în prag de weekend până la 30 de grade Celsius în regiunile vestice, unde spre seară vor fi înnorări şi averse. Tot acolo, sâmbătă, vremea va deveni instabilă şi se va răci, dar în restul ţării atmosfera va continua să fie frumoasă. După apus, aversele cu tunete şi fulgere vor cuprinde toate regiunile şi vor fi condiţii de grindină. În ziua de Paşte, temperaturile vor fi plăcute peste tot. Va ploua prin nord-est, iar în rest norii vor fi puţini.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, joi, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperaturile vor urca până la 23 de grade Celsius, iar presiunea atmosferică va scădea uşor. Vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă în București. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În Noaptea de Înviere atmosfera va deveni instabilă și se vor strânge norii deasupra orașului. În dimineața de Paște vor fi condiții de ploaie, dar totuși, la amiază, temperaturile vor ajunge până la 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru zona de munte

La munte temperaturile vor fi în creștere, iar ploile cu descărcări electrice vor apărea în special după-amiaza. Vântul va avea unele intensificări pe creste. În weekend, atmosfera va deveni instabilă în Carpații Meridionali și Occidentali, apoi în masivele estice și în cele sud-estice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri