Reacția profesoarei criticate pentru că a pus o fetiță să stea în cap, la Simfonia Lalelelor

Data publicării:
fetita2
Foto: Recorder.ro

Imaginile cu o fetița de trei ani care se chinuie să facă o tumbă, pe ciment, la Simfonia Lalelelor, sub ochii premierului Viorica Dăncilă, au stârnit revoltă și indignare printre internauți. Aceștia au acuzat-o pe profesoara copilei că a forțat-o să se dea peste cap, deși copila părea să se teamă. 

fetita2
Foto: Recorder.ro

Citește și: Inspectorul școlar din Argeș, despre cazul fetiței de 3 ani puse să facă tumbe în fața premierului

După numeroasele critici, profesoara din imagini, Nicoleta Andrei, a publicat un mesaj pe Facebook în care susține că micuții „nu ar trebui politizați”, ci susținuți, însă fără să explice de ce a fost nevoie ca un copil de trei ani să facă tumbe pe asfalt.

Vezi aici VIDEO cu momentul respectiv

“Nu politizaţi copiii, mai bine susţineţi-i, au nevoie de moralitate şi integritate în societate”, a mai scris profesoara, adăugând că aceştia “merg cu entuziazm (sic) şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor”, a scris Nicoleta Andrei, pe pagina sa de Facebook.

“Simfonia Lalelelor la care participăm cu mult drag şi mândrie argeşeană. Un eveniment marcant pentru toată suflarea piteşteană la care copiii merg cu entuziazm (sic) şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor. Dragii mei, aceste fetiţe sunt mândria tuturor argeşenilor, fetiţe care au scos din anonimat o disciplină sportivă mult apreciată de oameni, mult apreciată de părinţii care doresc să-şi vadă copiii defilând în faţa a mii de oameni. Nu politizaţi copiii, mai bine susţineţi-i, au nevoie de moralitate şi integritate în societate. Merg la concursuri şi obţin locuri fruntaşe, munca de ce nu o discută nimeni, rezultatele de ce nu sunt mediatizate? NU SABOTAŢI COPIII, lăsaţi viitorul nostru să aibă spaţiu de desfăşurare”, a adăugat ea, potrivit Libertatea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri