Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 de la Wuhan. Cu cine va juca mâine

Data actualizării: Data publicării:
LIVE TEXT HALEP - KANEPI LA US OPEN
Foto: Agerpres

Monica Niculescu, locul 82 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-4, 6-3, de Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 31 WTA, în primul tur al Wuhan Open, scrie news.ro.

LIVE TEXT HALEP - KANEPI LA US OPEN
Foto: Agerpres

Niculescu a condus în primul set cu 4-1, având avantaj de două break-uri. Cibulkova a revenit cu şase ghemuri câştigate la rând. În setul al doilea, sportiva din Slovacia s-a desprins la 4-2, după un break în ghemul al patrulea. Niculescu a mai reuşit doar un ghem, un break, la acest scor şi s-a înclinat după un meci de aproape 90 de minute.

În faza următoare, Cibulkova o va întâlni, marţi, pe Simona Halep, locul I WTA. Sportiva din Slovacia conduce cu 4-2 în întâlnirile directe. Ultimul lor meci a avut loc în grupe, la Turneul Campioanelor de la Singapore, în 2016, când Cibulkova s-a impus cu 6-3, 7-6 (5). Halep a câştigat cele două partide pe zgură (6-2, 6-4, în 2016, la Madrid, în finală şi 0-6, 6-4, 6-3, la Bruxelles, în 2012, în sferturi), în timp ce Dominika Cibulkova s-a impus de trei ori pe hard şi o dată pe iarbă.

Luni, Halep a declarat că a simţit dureri la spate în timpul antrenamentului de duminică, efectuat cu Petra Kvitova, astfel că participarea ei la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan este sub semnul întrebării.

"Nu ştiu de ce s-a întâmplat. Au fost 24 de ore dificile, speră să fiu pregătită mâine", a spus Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri