Abonații DIGI beneficiază, fără niciun cost, de experiențe de streaming premium, cu noul serviciu HBO Max

Data publicării:
HBO Max & DIGI

 

  • Platforma HBO GO devine, din 8 martie, HBO Max și le oferă utilizatorilor săi o experiență de streaming complet nouă; 

  • Toți clienții DIGI care au activ abonamentul TV cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK vor beneficia, gratuit, de avantajele serviciului HBO Max;

  • Noile funcționalități ale serviciului, precum și extra conținutul sunt disponibile fără costuri suplimentare.

DIGI pune gratuit la dispoziția tuturor clienților care au abonament de televiziune cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK, noi funcționalități și experiențe de streaming premium, prin intermediul aplicației HBO Max care înlocuiește platforma HBO GO, deținută de WarnerMedia. HBO Max oferă o lume a entertainmentului de înaltă calitate de la branduri precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și este disponibilă tuturor clienților DIGI care au activat sau vor activa extraopțiunea MAXPAK, respectiv HBO.

Clienții DIGI care dețin serviciile de televiziune digitală (prin cablu sau satelit, pachetul Bază) și una dintre extraopțiunile HBO sau MAXPAK vor avea acces complet la HBO Max, fără costuri suplimentare.

De asemenea, clienții DIGI care sunt abonați la pachetul de televiziune și activează una dintre cele două extraopțiuni, HBO sau MAXPAK, cu doar 13 lei, respectiv 15 lei/ lună, se bucură de acces gratuit la conținutul disponibil pe platforma HBO Max. Activarea extraopțiunii poate fi solicitată online, pe DIGI.ro, într-unul dintre magazinele DIGI, cât și prin apel la serviciul Relații Clienți.

DIGI, alături de partenerul HBO, își dorește să ofere abonaților o experiență de vizionare îmbunătățită, bazată pe preferințele de consum ale acestora. Caracteristicile optimizate ale aplicației includ personalizările a până la 5 profiluri, conectare simultană pe 3 dispozitive și posibilitatea înregistrării unui număr nelimitat de echipamente pentru fiecare abonament. Pe HBO Max vor fi disponibile și titluri în format 4K, iar conținutul audio este bazat pe tehnologia Dolby Atmos 5.1.

Pași de urmat pentru activarea platformei, în funcție de dispozitiv

Clienții existenți care folosesc un smartphone vor descărca aplicația HBO Max din Google Play (pentru utilizatorii Android) și App Store (pentru utilizatorii iOS), ulterior se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO.
Pentru a viziona conținutul prin intermediul unui
Smart TV, utilizatorii vor descărca HBO Max din magazinul de aplicații al televizorului, apoi se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO.

Clienții care aleg să urmărească HBO Max folosind un laptop sau PC vor accesa site-ul www.hbomax.com, se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO, iar în situația în care au uitat credențialele, le pot recupera, accesând site-ul: https://play.hbomax.com/forgotpassword.

Clienții care nu au avut cont HBO GO până acum, trebuie să descarce aplicația din Google Play și App Store și să își creeze cont pe hbomax.com/ro și să urmeze instrucțiunile din site.

Conținutul HBO Max* se adresează tuturor categoriilor de public cu titluri precum Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonight with John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Titlurile Max Originals care vor fi disponibile pe platformă sunt: Station Eleven, The Sex Lives of College Girls, Hacks, The Girl Before, Made for Love, And Just Like That… și Raised by Wolves. Există, de asemenea, titluri DC din universul supereroilor, precum Zack Snyder's Justice League, seriale CW, precum Naomi sau animații Cartoon Network ca The Amazing World of Gumball sau Teen Titan's Go!  O selecție impresionantă de titluri Warner Bros. Vor fi de asemenea disponibile: Dune, Cry Macho, The Matrix Resurrections, King Richard sau filmele Harry Potter. 

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia și Portugalia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.

Despre HBO Max

HBO Max® este platforma de streaming a WarnerMedia care oferă entertainment de calitate. HBO MAX aduce pentru toate tipurile de public o varietate de titluri aparținând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020 și un nou abonament de tip AVOD a fost introdus în a doua parte a anului următor. În iunie 2021, au început lansările HBO MAX la nivel global, în piețe din America Latină și Caraibe, și apoi au început primele lansări europene în Țările Nordice și Spania în octombrie. HBO Max își va continua expansiunea globală în 2022.

WarnerMedia

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular către audiențe globale prin intermediul brandurilor sale: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri