Câinele unui cercetător i-a întrerupt conferința video cu 30.000 de oameni când a început să vomite pe fundal

Data actualizării: Data publicării:
discurs caine
Sursa foto: captură video YouTube / European Patent Office

O videoconferința urmărită de 30.000 de oameni, printre care laureați ai premiilor Nobel și alți cercetători de talie mondială, a fost întreruptă de zgomotele unui câine care a început să vomite în timp ce stăpâna lui vorbea, scrie Insider.

Ellie Hurer este doctorand și influencer care încearcă să atragă atenție asupra bolilor mintale. Ea își pregătește teza de doctorat pe biologie structurală și lucrează pentru moment ca lector la Universitatea Hertfordshire din Anglia.

Ellie era într-unul dintre panelurile virtuale la ceremonia Premiilor Inventatorilor Europeni din 2021 și luase cuvântul când s-a produs incidentul.

Întâmplarea s-a produs în urmă cu doi ani, însă Ellie Hurer a postat clipul video pe TikTok abia pe 14 martie 2023.

"Nici nu mă mai pot uita la el, mă înfior", a descris ea filmarea.

@myphdexperience I cant even watch it anymore because i cringe so much 😂🥲 #dogbarf #funnydog #funnydogs #zoommeetingfails #embarrassing ♬ original sound - Ellie Hurer

Ellie tocmai răspundea la o întrebare când și-a auzit câinele. "Este foarte interesant să fii om de știință și inventator...", și-a început ea răspunsul, înainte să fie întreruptă de zgomote. A încercat chiar să se apropie de laptop ca să mascheze zgomotele, însă fără rost.

Pe filmare, Ellie Hurer a scris că "mintea i s-a golit" când și-a auzit câinele, dar a făcut și alte mențiuni.

Interviul a continuat, însă tânara era evident jenată de situație.

Clipul video postat pe Ellie Hurer pe TikTok a fost urmărit de peste 2 milioane de ori, adunând sute de mii de aprecieri și mii de comentarii.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri