Galerie Foto Courteney Cox, vedeta din „Friends”, spune că arată „foarte ciudat” din cauza procedurilor estetice

Data actualizării: Data publicării:
Courteney Cox
Courteney Cox FOTO: Profimedia Images

Într-un interviu acordat unei publicații din Marea Britanie, Courteney Cox, vedeta din serialul „Friends” (Prietenii tăi), a vorbit despre îmbătrânire, nesiguranță în carieră, modul în care au transformat-o procedurile estetice și ce părere are acum despre ele.

În vârstă de 57 de ani, Courteney a povestit despre noul serial în care joacă, „Shining Vale”, o comedie horror în care interpretează rolul unei scriitoare care trece prin criza vârstei mijlocii, cu care s-a confruntat și ea. „A fost emoționant să interpretez un personaj care este atât de de real”, a spus ea, potrivit CNN.

Courteney Cox FOTO: Profimedia Images
Courteney Cox FOTO: Profimedia Images

Cox recunoaște că nu doar personajul ei se luptă cu procesul de îmbătrânire și că ea se confruntă cu faptul că este foarte aproape de vârsta de 60 de ani.

„O, Doamne, este atât de greu să aud sau să spun asta. Nu-mi vine să cred. Nu e nimic rău în a avea 60 de ani, pur și simplu nu-mi vine să cred. Timpul trece atât de repede””, a spus ea.

A mai spus că acum a renunțat să încerce să mai arate la fel ca înainte. „Am încercat să urmăresc tinerețea ani de zile. Și nu mi-am dat seama că, la naiba, de fapt arăt foarte ciudat cu injecțiile pe care le-am făcut și alte proceduri urmate pe care acum nu le-aș mai face niciodată.”

Când vine vorba de cariera ei, Cox recunoaște că a avut probleme și nu s-a simțit mereu sigură pe ea. În ciuda statutului ei de superstar, Cox a spus că încrederea în ea a fost la un nivel foarte scăzut în urmă cu câțiva ani, după ce a filmat un episod pilot pentru un serial care nu a mai ajuns în producție.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri