Familia lui Lance Reddick pune la îndoială cauza morții din certificatul de deces, spune că nu corespunde cu realitatea

Data publicării:
Lance Reddick
Lance Reddick a murit la vârsta de 60 de ani. Foto: Profimedia

Lance Reddick a murit în urma unei afecțiuni cardiace, arată certificatul de deces al actorului.

Publicația online TMZ a obținut documentul care prezintă cauzele morții ca fiind cardiopatia ischemică și ateroscleroza coronariană. Cu toate acestea, avocatul lui Reddick a publicat joi un comunicat de presă care arată că datele din document "nu sunt coroborate și sunt inconsistente cu datele cunoscute de familie", scrie Yahoo Entertainment.

Cardiopatia ischemică este provocată de îngustarea arterelor coronare, iar când acest lucru se întâmplă la mușchiul cardiac ajunge mai puțin oxigen și sânge. Boala coronariană este un termen comun pentru acumulările de substanțe grase pe arterele coronare, situație care ar putea duce la infarct.

Contactat de Yahoo Entertainment, un reprezentant al lui Lance Reddick a făcut următoare declarație prin avocatul James Hornstein:

"L-am reprezentat pe Lance Reddick mulți ani și continui să o reprezint pe soția lui, Stephanie. Concluzia medicului legist din certificatul de deces nu este în urma unei autopsii. Nu a fost efectuată o autopsie în cazul lui Lance Reddick. Din câte știu, niciun control medical la care a fost supus Lance în decursul vieții lui nu a indicat asemenea afecțiuni.

Lance era o persoană într-o formă fizică de invidiat. Făcea exerciții fizice zilnic în sala de fitness din locuința lui, inclusiv exerciții cardio solicitante, iar disponibilitatea unei săli de fitness era o condiție prevăzută în contract pentru orice deplasare. Mânca ca și cum un dietetician îi urmărea fiecare masă. Informația apărută pe certificatul de deces este inconsistentă cu stilul său de viață. În numele lui Stephanie Reddick, informațiile din certificatul de deces nu sunt coroborate și nu corespund cu informațiile cunoscute familiei".

Lance Reddick a murit subit pe 17 martie 2023. Atunci, purtătorul lui de cuvânt a confirmat pentru Yahoo că actorul a murit din cauze naturale. Lance Reddick se afla în mijloculul unui turneu de promovare a filmului John Wick 4, în care interpretează personajul Charon.

Luna trecută, Keanu Reeves, alături de care Reddick juca în fraciza John Wick, a spus că Lance "era un artist remarcabil și o persoană specială înzestrată cu grație și demnitate".

Stephanie Reddick, soția lui Lance, a scris pe Instagram după moartea lui că "a fost luat dintre noi prea devreme".

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri