În septembrie vezi premiere de exceptie la Digi Film!

digi film

În septembrie, Digi Film aduce premiere TV de excepție: ”Unbroken” „Furious 7”, „The Hunger Games: Mockingjay”, „Allegiant”, „Fifty Shades of Grey”, „The Theory of Everything” și “Lethal Weapon”, un serial fierbinte

digi film

Digi Film aduce în septembrie o mulțime de filme de excepție, în premieră de televiziune în România și bifează astfel toate elementele unui program TV perfect!

În premieră în România, serialul american “Lethal Weapon” (“Armă mortală”) îi va ține pe telespectatori în fața ecranelor cu cele mai recente episoade, la numai o zi după premiera din SUA.

Suspanul, acțiunea și efectele speciale vor fi asigurate de „Jack Ryan: Shadow Recruit” („Jack Ryan: Agentul din umbră”) și „The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”), iar adrenalina și cascadoriile pline de efecte speciale le veți găsi în mult așteptatul „Furious 7” („Furios și iute 7”). Premierele TV continuă cu povestea extraordinară a unuia din cei mai străluciți oameni de știință ai timpurilor noastre, renumitul astrofizician Stephen Hawking, ecranizată în „The Theory of Everything” („Teoria întregului”).

Seria Divergent: Allegiant”, cea de-a treia parte a seriei Divergent, vine cu scene spectaculoase în care pericolul şi acţiunea ating cote maxime, iar Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”) vă va fascina cu o poveste de dragoste neconvențională și îndrăzneață.

Maratonul premierelor începe vineri, 2 septembrie, de la ora 21:45, când va fi difuzat ”Unbroken” (”De neînvins”), o poveste despre curaj și speranță, în regia Angelinei Jolie-Pitt.

Vineri, 9 septembrie, de la 22:00, puteți urmări ”Ex Machina”, o dramă science fiction care pune în joc granița dintre uman și artificial. Iar acțiunea vine în forță duminică, 11 septembrie, de la ora 20:00, cu ultima parte a filmului „Furious 7” („Furios și iute”).

The Theory of Everything” („Teoria întregului”), povestea impresionantă a renumitului astrofizician Stephen Hawking, poate fi urmărită vineri, 16 septembrie, ora 22:15.

Duminică, 18 septembrie, de la ora 20:00, filmul Divergent series: Allegiant” („Seria Divergent: Allegiant”), a treia parte din seria Divergent, va putea fi vizionat în premieră la o televiziune din România, doar la Digi Film!

Seria premierelor TV continuă la Digi Film cu producția Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”), ce va fi difuzat duminică, 18 septembrie, de la ora 21:40.

Suspansul și acțiunea intră în scenă duminică, 25 septembrie, de la 20:00, cu ultima parte a seriei The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”).

“Lethal Weapon” (“Armă mortală”) serialul fierbinte, difuzat la o zi după premiera americană, aduce pe micile ecrane acțiune, suspans și farmec insolit. Serialul este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson și Danny Glover: un polițist care caută pericolul cu lumânarea devine partenerul unui ofițer căruia medicul i-a recomandat să nu se expună stressului. Evident, nu e cea mai fericită combinație pentru niciunul dintre ei - dar, cumva, funcționează! Primul episod va putea fi urmărit, în premieră națională de televiziune, numai pe Digi Film, din 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20:00.

Acestea sunt doar câteva dintre titlurile lunii septembrie. ”I Am Wrath” (“Ora răzbunării”),”Teenage Mutant Ninja Turtles” (“Țestoasele Ninja”),”The Salvation” (”Pământul făgăduit”),”Transcendence” (“Transcendence: Viață după moarte”) și multe altele fac din septembrie o lună cu adevărat de excepție pentru telespectatorii Digi Film!

Programul integral al postului poate fi consultat pe site-ul www.digi-film.ro, precum şi în broşura lunară Digi Film, tipărită sau în format .pdf.

***

Digi Film este canalul de filme ce reuneşte toate genurile de film: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animaţie, musical etc. Totodată este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din România, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală prin cablu şi prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

Sinopsis-urile filmelor lunii septembrie

Jack Ryan: Agentul din umbra / JACK RYAN: SHADOW RECRUIT - 2014

Duminică, 4 septembrie, ora 20:00

Regia: Kenneth Branagh

Cu: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh

Atacurile de la 11 septembrie 2001 au schimbat cursul vieţii lui Jack Ryan, care alege să lupte pentru SUA – întâi ca puşcaş marin, apoi, după un accident, ca ofiţer CIA sub acoperire pe Wall Street, unde tranzacţiile suspecte pot revela comploturi la nivel internaţional. O astfel de tranzacţie suspectă îl conduce pe Jack Ryan la un om de afaceri rus care colaborează misterios cu organizaţii americane importante. Ancheta sa secretă relevă detalii incredibile despre atacurile din septembrie 2001.

Furios şi iute 7 – premiera tv / FURIOUS 7 - 2015

Duminică, 11 septembrie, ora 20:00

Regia: James Wan

Cu: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

După moartea lui Owen Shaw, fratele său, Deckard, e decis să se răzbune pe vinovaţi. Unul câte unul, membrii trupei lui Dominic Toretto sunt vânaţi. În acest timp, o organizaţie guvernamentală coruptă şi un mercenar somalez încearcă să fure un soft antiterorist care poate schimba viitorul mapamondului, răpindu-l pe creatorul acestui program. Cum va putea Dominic să protejeze softul de forţele malefice, în timp ce trupa lui îşi riscă viaţa la fiecare pas? Întâmplător, chiar acest soft îi poate ajuta să îl descopere pe Deckard şi să îşi salveze viaţa.

Teoria întregului – premiera tv / THEORY OF EVERYTHING - 2014

Vineri, 16 septembrie, ora 22:15

La 21 de ani, Stephen Hawking, pasionat de misterele cosmosului, e diagnosticat cu o boală rară, ALS, care paralizează treptat muşchii. Cu o speranţă de viaţă de doi ani, Hawking nu devine neputincios: îndrăgostit de o studentă la arte frumoase, căsătorit şi tată a trei copii, Hawking devine unul dintre cei mai importanţi fizicieni ai tuturor timpurilor. Dar personalitatea dificilă a acestuia şi complicaţiile vieţii cu ALS se resimt şi la nivel personal. Oscar pentru Eddie Redmayne.

Seria Divergent: Allegiant – premiera tv / DIVERGENT SERIES: ALLEGIANT - 2016

Duminică, 18 septembrie, ora 20:00

Regia: Robert Schwentke

Cu: Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels

După moartea lui Jeanine şi aventurile anterioare, Tris, Four şi prietenii lor intră în conflict cu Evelyn şi pleacă din Chicago, reuşind să treacă de ziduri. În locul sălbăticiei la care se aşteptau se află o organizaţie al cărei lider pare să deţină cheia viitorului lor. Mai mult, organizaţia se dovedeşte a fi esenţială în înţelegerea lumii din care vin ei, iar originea şi sensul facţiunilor sunt în sfârşit explicate. Dar, atunci când David susţine că Tris este “exemplarul genetic perfect” şi poate schimba soarta lumii, ea şi prietenii ei vor trebui să decidă în cine să aibă încredere.

Cincizeci de umbre ale lui Grey – premiera tv / FIFTY SHADES OF GREY - 2015

Duminică, 18 septembrie, ora 21:40

Regia: Sam Taylor-Johnson

Cu: Dakota Johnson, Jamie Dornan

O studentă face un serviciu unei colege, ducându-se să intervieveze un milionar misterios. Christian Grey e interesant, bogat, atrăgător, dar Ana e naivă şi lipsită de experienţă – cum se pot apropia cei doi? Atunci când Christian Grey îşi recunoaşte interesul faţă de Ana, aceasta află ce se ascunde în spatele aerului rezervat al milionarului: lui Christian îi place să controleze tot, de la afaceri la viaţa sa sexuală. Încet-încet, Ana îşi dă seama că ar putea ajunge să înţeleagă plăcerile partenerului său – dacă îşi va putea înfrânge reticenţa.

Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a – premiera tv / THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - PART 2 - 2015

Duminică, 25 septembrie, ora 20:00

Regia: Francis Lawrence

Cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutchinson, Liam Hemsworth

După ce a supravieţuit cu greu incidentelor şi accidentelor anterioare, Katniss Everdeen trebuie să lupte pe toate fronturile: pentru a-l aduce pe Peeta la normal, pentru a conduce o mică armată spre Capitoliu, în ciuda obstacolelor din partea unor duşmani ştiuţi şi neştiuţi, pentru a-l înfrânge pe Preşedintele Snow odată pentru totdeauna – dar, mai ales, pentru a înţelege care este ameninţarea cea mai gravă care trebuie cu adevărat anihilată. În cursul luptelor sale, Katniss va pierde oameni dragi şi va fi nevoită să aleagă în dragoste.

De neînvins – premiera tv / UNBROKEN - 2014

Vineri, 2 septembrie, ora 21:45

Regia: Angelina Jolie Pitt

Cu: Domhnall Gleeson, Jack O’Connel, Miyavi

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Louis Zamperini și colegul său Phil supraviețuiesc, alături de un alt camarad, prăbușirii bombardierului lor în Oceanul Pacific. Fără apă și mâncare, Mac își pierde viața, dar ceilalți doi reușesc să reziste – doar pentru ca marina japoneză să îi captureze și să îi trimită într-un lagăr pentru prizonierii de război. Fost maratonist la Olimpiada din Berlin, din 1936, Zamperini rezistă torturilor inhumane, iar De neînvins e povestea sa, în regia Angelinei Jolie, și se vede în premieră pe Digi Film.

Pământul făgăduit / The Salvation - 2015

Marti,6 septembrie, ora 21:40

Regia: Kristian Levring

Cu: Eric Cantona, Eva Green, Mads Mikkelsen

La sfârșitul secolului al XIX-lea, un imigrant danez în căutarea unei vieți noi e atacat, iar soția sa e agresată și ucisă. După ce îi ucide pe vinovați, Jon Jensen descoperă că unul dintre ei era fratele unui gangster, iar acesta caută acum răzbunarea cu orice preț. Rămas fără apărare, trădat de localnicii lași și nevoit să fugă, singura sa șansă e să îi captureze el primul pe cei care îl vânează. Mads Mikkelsen, Jeffrey Dean Morgan și Eva Green sunt capete de afiș în Pământul făgăduit, în premieră pe Digi Film.

Ex Machina - 2015

Vineri, 9 septembrie, ora 22:30

Un banal programator la o uriaşă companie care operează pe internet câştigă o săptămână în complexul rezidenţial ce aparţine şefului acestei companii. Dar premiul se dovedeşte a fi, de fapt, o momeală: Caleb va trebui să petreacă săptămâna evaluând un robot care, speră CEO-ul companiei, va revoluţiona industria inteligenţei artificiale. Ava e o prezenţă feminină fascinantă, care operează graniţa între uman şi robotic – iar Caleb are în faţă o provocare ce îi va schimba viaţa. Ex Machina se vede în premieră pe Digi Film.

Ţestoasele Ninja / TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

Sâmbătă, 10 septembrie, ora 20

New York e în mâinile unui clan mafiot nemilos. O reporteră îndrăzneaţă e prezentă atunci când nişte creaturi ciudate înfruntă trepăduşii lui Shredder – şi decide să se ţină după creaturi pentru a putea dovedi că ele există cu adevărat. Ţestoasele ninja, nişte mutanţi care seamănă cu o mini-trupă de adolescenţi care luptă de partea binelui, vor descoperi că au şi ele nevoie de ajutorul lui April. De acum, cele patru ţestoase, reportera şi cameramanul său vor face echipă pentru a salva oraşul.

Transcendence: Viaţă după moarte / TRANSCENDENCE

Sâmbătă, 24 septembrie, ora 21:35

Un cercetător lucrează la prototipul unei creaturi căreia inteligenţa artificială să îi ofere posibilitatea de a acumula toată cunoaşterea umană, alături de posibilitatea de a trăi toate emoţiile umane. Vânat şi atacat de extremiştii care caută să împiedice acest tip de tehnologie, Will Caster are o singură şansă la supravieţuire: aplicarea propriei tehnologii. Dar Will Caster cel nou nu mai seamănă cu Will Caster cel vechi. Întrebarea este dacă planurile sale misterioase pot fi oprite cumva.

Ora răzbunării / I AM WRATH

Sâmbătă, 17 septembrie, ora 22:00

Un inginer marcat de moartea soţiei sale, ucisă sub ochii lui de nişte jefuitori într-o parcare subterană, decide să apeleze la un vechi prieten pentru a răzbuna crima pe care poliţiştii corupţi nu au putut-o rezolva. Împreună cu Dennis, Stanley porneşte o schemă de răzbunare care trădează un trecut nebănuit. De la ce era aparent o simplă crimă, Stanley şi Dennis încep să înţeleagă că se confruntă cu o reţea de corupţie şi minciuni – şi să intre în vizorul celor pe care îi vânează.

Lethal Weapon (Arma Mortala) – premiera tv  - Serial TV / 2016

Premiera in SUA - 21 septembrie 2016

Difuzare pe Digi Film - Vineri, 23 septembrie 2016, Ep.1, ora 20:00

Un serial fierbinte, difuzat la o zi după premiera americană, aduce pe micile ecrane acțiune, suspans și farmec insolit. Serialul este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson și Danny Glover: un polițist care caută pericolul cu lumânarea devine partenerul unui ofițer căruia medicul i-a recomandat să nu se expună stressului. Evident, nu e cea mai fericită combinație pentru niciunul dintre ei - dar, cumva, funcționează!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digi24.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digi24ro, stickyCookie
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
csrftoken, ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi politica de confidențialitate