Kim Kardashian a devenit miliardară în dolari și a fost inclusă în topul Forbes. La ce sumă este estimată acum averea vedetei

Data publicării:
Kim Kardashian la o gală de modă în mai 2019.
Kim Kardashian la o gală de modă în mai 2019. FOTO; Profimedia Images

Kim Kardashian West a devenit oficial miliardară în dolari și a fost inclusă marți, pentru prima dată, pe lista Forbes a miliardarilor lumii, potrivit BBC. Averea vedetei se datorează în special brandului de produse de înfrumuseţare şi liniei de lenjerie modelatoare, deţinute de vedeta reality TV, precum şi câştigurilor pe care le-a obţinut în urma apariţiilor televizate.

Potrivit Forbes, Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, „valorează acum 1 miliard de dolari, faţă de 780 de milioane de dolari, în octombrie, mulţumită a două afaceri profitabile - KKW şi Skims - precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai mici”.

Reuşita vedetei din show-ul reality TV ''Keeping Up with the Kardashians'' vine la aproximativ doi ani după ce sora ei vitregă, Kylie Jenner, a fost inclusă de Forbes în topul miliardarilor după succesul brandului ei de cosmetice. Aceasta din urmă, însă, a pierdut statutul de miliardar, după ce Forbes a evaluat averea vedetei în vârstă de 23 de ani la circa 700 de milioane de dolari.

Kim Kardashian face acum parte din cei 2.755 de oameni prezenți pe lista Forbes a miliardarilor lumii, alături de Jeff Bezos și Elon Musk. Totodată, printre aceștia se numără și Kanye West, de care vedeta a anunțat recent că divorțează.

În luna aprilie 2020, Forbes a anunţat că West devenise miliardar, cu o valoare a averii nete estimată la 1,3 miliarde de dolari. West a trimis ulterior un mesaj către Forbes, susţinând că cifra ar fi mult mai mare. ''Nu este un miliard'', a scris West. ''Sunt 3,3 miliarde, pentru că nimeni de la Forbes nu ştie să numere'', a adăugat rapperul.

Luna trecută, Bloomberg a scris că valoarea netă a averii lui West ar putea depăşi în prezent 6 miliarde de dolari.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri