Sari la conținut

Peste 1500 fotografii ale românilor care au plecat #HuaweiprinRomania! Vezi ce au fotografiat!

Despre România, se spun multe. Despre peisajele ei, prea puțin. De aceea, vara aceasta, Huawei i-a invitat pe utilizatorii smartphone-urilor sale să plece #HuaweiprinRomania și să surprindă cele mai reprezentative imagini din țara noastră!

cof

Locul 1, 498 like-uri - Foto: Emanuel Romedea

#HuaweiprinRomania este un proiect foto dedicat atât fotografilor profesioniști, cât și celor amatori, care au fost provocați să arate oameni și locuri frumoase din țara noastră, cu un smartphone Huawei.

Astfel, timp de 1 lună, utilizatorii modelelor Huawei au încărcat aproximativ 1.500 de fotografii, folosind hashtag-ul #HuaweiprinRomania, și au conturat harta locurilor de vizitat din țara noastră, care include acum locuri de poveste din Moldova, Dobrogea, Banat sau Transilvania.

Imaginile strânse astfel au fost inserate într-un album foto dedicat pe pagina de Facebook Digi24, unde au fost supuse „voturilor” utilizatorilor, astfel că cele mai populare fotografii sunt incluse în materialul de față.

Printre telefoanele cu care imaginile au fost surprinse se număra atât modele de top, precum cele din seria P10 sau Mate 9, cât și modele mid-range, precum P10 lite sau P9 lite, demonstrând astfel că performanțele camerelor foto integrate în smartphone-urile Huawei sunt de fiecare dată la înălțime.

De astfel, Huawei, locul 3 la nivel mondial pe piața de smartphone-uri, este unul din producătorii care a investit cel mai mult în tehnologiile foto, colaborarea sa cu legendara companie germană Leica AG fiind deja una cunoscută. Modelul Huawei P9 a fost unul din primele smartphone-uri cu sistem dual-camera, proiectat în colaborare cu Leica, iar modelul de anul acesta, Huawei P10, nu a făcut decât să confirme expertiza recunoscută a companiei în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul.

cof

Locul 2, 476 like-uri - Foto: Emanuel Romedea

selfp

Locul 3, 392 like-uri - Foto: Cristian Sutu

4. Ioana Maria Pavel_387 like-uri

Locul 4, 387 like-uri - Foto: Ioana Maria Pavel

sdr

Locul 5, 315 like-uri - Foto: Emanuel Romedea

sdr

Locul 6, 248 like-uri - Foto: Emanuel Romedea

dav

Locul 7, 100 like-uri - Foto: Mihaela Florea

8. Dan Mihai Balanescu_64 like-uri

Locul 8, 64 like-uri - Foto: Dan Mihai Balanescu

hdr

Locul 9, 55 like-uri - Foto: Mihai Stescu

hdr

Locul 10, 52 like-uri - Foto: Mihai Stescu

 

Aici poți vizualiza întregul album #HuaweiprinRomania: http://bit.ly/2wycEhb.