Povestea fabuloasă a modelului de 96 de ani, din Hong Kong. Cum și-a început cariera Alice

Data actualizării: Data publicării:
a1

Cele mai multe modele din lume își încep cariera în adolescență și se retrag din activitate în jurul vârstei de 30 de ani. Japoneza Alice Pang este un fotomodel cu totul ieșit din tipare.

La 96 de ani, Alice spune că este model începător, pentru că și-a început cariera la 93 de ani.

Alice, care locuiește în Hong Kong, a fost toată viața e femeie foarte cochetă și elegantă, dar nu i-a trecut niciodată prin cap, în toată viața ei, să facă modelling. Dar nepoata ei a fost mereu de părere că Alice a fost făcută pentru asta. Prin urmare, atunci când a văzut pe internet un anunț pentru modele de 65 de ani, tânăra a trimis mai multe fotografii cu Alice. După câteva zile, a fost chemată la o ședință foto.

Alice Pang a acceptat provocarea și s-a dus la ședința foto, însă nu și-a imaginat că va ajunge să facă o carieră din modelling. După trei ani, ea a devenit una dintre cele mai solicitate modele din categoria senior din Asia și, în același timp, cea mai în vârstă persoană care face asta.

„Nepoata mea a văzut că se căutau modele de peste 65 de ani, mi-a trimis pozele și m-au plăcut. La început nu știam nimic despre cum e să fii model, dar am fost ajutată. Treptat am dezvoltat o adevărată pasiune pentru modelling și o fac din ce în ce mai bine”, a declarat Alice pentru YiTiao.

Alice a apărut în reclame pentru cosmetice, dar și alte produse, promovând mărci de lux cum ar fi Gucci sau Valentino.

S-a născut în 1923 și spune că nu a ținut niciodată regim și nici nu a făcut sport.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri