„Bestia feroce” care i-a terorizat pe locuitorii unei comunități din Florida s-a dovedit a fi o pisică. Doi oameni au ajuns la spital

Data publicării:
Pisică neagră privește
Două persoane au ajuns la urgențe după ce au fost atacate de pisică în incidente separate. Foto: Profimedia Images

În Florida, oamenii au de multe ori de-a face cu animale periculoase, precum urși, lei, șerpi și chiar tigri care scapă din captivitate, dar „bestia” care le-a dat târcoale locuitorilor din comitatul Suwannee și din cauza căreia doi oameni au ajuns la spital s-a dovedit a fi o pisică, scrie The Guardian.

Poliția caută pisica agresivă de o săptămână, dar fără succes până acum. Două persoane au ajuns la urgențe după ce au fost atacate de pisică în incidente separate.

Polițiștii din Suwannee au pus capcane pentru pisici, dar până acum felina nu a fost prinsă. Publicul este sfătuit să rămână „atent la pisica sălbatică sau orice alt animal din zonă care prezintă semne de turbare”.

„În două incidente diferite, localnici care făceau sport și mergeau pe Strada 174 au fost atacați de o pisică fără stăpân. Ambii localnici au suferit răni destul de grave încât să necesite tratament medical la spitalele locale”, a scris șeriful Sam St John într-o postare pe Facebook.

Unii localnici se tem că mesajul polițiștilor i-ar putea îngrijora pe vecinii lor atât de mult încât vor porni la vânătoare de pisici fără stăpân și au criticat autoritățile locale pentru că nu au oferit niciun detaliu despre felul în care arată această pisică.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri