Video Căprioară salvată în Alba după ce a rămas blocată în gheață. Animalul a fost învelit cu o pătură pentru a se încălzi

Data actualizării: Data publicării:
Caprioara a rămas blocată într-un bloc de gheață
Caprioara a rămas blocată într-un bloc de gheață, în orașul Cîmpeni din Alba. Foto: ISU Alba

O căprioară care a rămas blocată într-un sloi de gheață pe Valea Caselor a fost salvată de pompierii din cadrul ISU Alba. Scenele la care au participat zeci de oameni au avut loc în orașul Cîmpeni. Animalul a fost adus în siguranță pe uscat, iar unul dintre salvatori a învelit-o într-o pătură pentru a se încălzi. 

Potrivit ISU Alba, pompierii din Cîmpeni au intervenit pentru salvarea unei căprioare blocate într-un sloi de gheață pe Valea Caselor din oraș. Un pompier a coborât în apă și a luat căprioara, apoi a predat-o unui coleg care a învelit-o cu o pătură. 

caprioara 1
Foto: ISU Alba

"Salvatorii Stației de Pompieri Cîmpeni (ISU Alba) au acționat astăzi la o misiune mai puțin obișnuită. O căprioară rătăcită pe albia unei văi din orașul Cîmpeni a rămas blocată într-un sloi de gheață. Fără să stea pe gânduri, echipajul pompierilor militari a intrat în apa înghețată și a salvat animalul care aștepta epuizat ajutor. Totul este bine când se termină cu bine, căprioara a primit îngrijiri medicale și a fost predată paznicului de vânătoare, ulterior fiind eliberată în pădure", au transmis reprezentanții ISU Alba.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri