FOTO. „Stricarăți capra!”. Cum arată Pablo, alpaca lui Marian Godină, după ce a fost tunsă

Data actualizării: Data publicării:
pablo the alpaca marian godina
Foto: Marian Godină

A venit căldura, iar Pablo și-a pierdut hăinuța de blană. Nu singur, ci cu ajutorul stăpânilor Georgiana și Marian Godină.

Ajutooooooor!!!” și „De mâine eu nu mă mai duc la școală :(” au fost mesajele care au apărut, duminică, pe pagina de Facebook Pablo The Alpaca, în timp ce simpaticul animăluț, devenit deja vedetă în România, era tuns.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Pentru că e în vacanță și vara e pe aproape, Pablito și-a pierdut astăzi lâna. Dacă până acum credeam că e puțin cam gras, acum am realizat că de fapt e cât un cățel. Ne va lua ceva timp să ne obișnuim cu noul Pablo”, a scris, amuzat, polițistul Marian Godină pe blogul personal, unde a postat și trei fotografii cu Pablo.

pablo the alpaca
Foto: Marian Godină

Fanii lui Pablito s-au amuzat copios și au postat o mulțime de mesaje haioase pe Facebook. Cea mai populară a fost remarca fostului comisar-șef Traian Berbeceanu, care a scris: „Stricarăți capra”. Mesajul a primit peste 450 de like-uri.

pablo the alpaca
Foto: Marian Godină

Pablo este cel mai cunoscut animăluț de companie din România, cu propriile pagini de Facebook, Instagram și YouTube. Faima i-a adus-o mult mai celebrul lui stăpân, polițistul Marian Godină.

pablo the alpaca
Foto: Marian Godină

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri