FOTO. Un pui de căprioară a fost salvat după ce rămăsese blocat într-un canal aflat în Parcul Trivale din Piteşti

Data actualizării: Data publicării:
un jandarm tine in brate un pui de caprioara salvat din canal
Un pui de căprioară a fost salvat după ce rămăsese blocat într-un canal aflat în Parcul Trivale din Piteşti. Foto: Facebook / Jandarmeria Argeș

Un pui de căprioară a fost salvat, duminică, după ce rămăsese blocat într-un canal aflat în Parcul Trivale din municipiul Piteşti.

„Un apel primit astăzi la 112 ne-a anunţat că în zona Pădurii Trivale, în apropierea Grotei Trivale, se află un pui ce căprioară blocat într-un canal. Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a găsit puiul de căprioară speriat şi prins în canalul de colectare, ceea ce-i punea viaţa in pericol”, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş.

Conform aceleiaşi surse, pompierii, jandarmii şi reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeş au reuşit să scoată puiul de căprioară din canal şi să-l elibereze ulterior în mediul natural, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri