Imagini inedite cu un urs care descoperă o cameră de monitorizare în Parcul Natural Apuseni

Data publicării:
ursoaica-camere--in-padure-romsilva

Imagini inedite au fost surprinse de o cameră de monitorizare amplasată în Parcul Național Apuseni în momentul în care aparatul de filmat este descoperit de o ursoaică. Acestea au fost postate pe Facebook de reprezentanții Romsilva.

Potrivit Romsilva, imaginile au fost surprinse de o cameră de monitorizare a faunei într-o pădure din Parcul Natural Apuseni.

O ursoiacă a descoperit aparatul de filmat și se îndreaptă spre el, îl adulmecă și apoi pleacă. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Romsilva: 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Imaginile amuzante au fost filmate de una din camerele de monitorizare cu senzori amplasată de specialiștii Romsilva”, au anunțat reprezentanții companiei pe pagina de socializare, potrivit Mediafax.

Parcul Natural Apuseni are o suprafață de 76.064 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba, din care 50.793 de hectare sunt păduri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri