VIDEO - La un pas de a fi spânzurat de cabina liftului. Reacția rapidă a unui vecin salvează viața unui câine

Data actualizării: Data publicării:
lift

Un bărbat din Houston, Texas, a salvat câinele unei vecine care avea lesa prinsă de cabina liftului. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar filmarea a ajuns pe internet.

Imaginile îl arată pe Johnny Mathis, care coboară din liftul complexului de apartamente unde locuieşte, în timp ce vecina lui urcă în locul său. Câinele acesteia, care nu a reuşit să intre în lift înainte de închiderea uşilor, avea o lesă lungă care s-a prins de cabina care urma să pornească. Mathis a reuşit să dezlege câinele în timp ce liftul deja începuse să se mişte, salvându-l de la o soartă cruntă, scrie The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Când vecina a urcat în lift, mă uitam la câinele care era tare drăguţ. Am observat lesa lungă, dar nu m-am gândit că s-ar putea întâmpla ceva”, a spus bărbatul. „A fost doar instintul. Pur şi simplu am apucat lesa.”

Bărbatul a scris pe Twitter că stăpâna câinelui a început să ţipe imediat ce s-au închis uşile şi că era extrem de îngrijorată când a revenit, gândindu-se la ce era mai rău. „Mă bucur că am fost acolo şi am putut să ajut”, a adăugat.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
caine salvat de un pompier
VIDEO. Cum a fost salvat un câine rămas blocat între gratiile unui balcon
17212225_1864289913832023_5827277786403170442_o
VIDEO. Acţiune de salvare a unui câine condusă de pompierii din Constanţa
Partenerii noștri