Sari la conținut

Măgărița Victorița, la plimbare pe Kiseleff

Un măgar scăpat de la Muzeul Satului a ieşit la plimbare pe bulevardul Kisellef, punând pe jar trecătorii şi poliţiştii. Poliţia Animalelor a intervenit rapid, a prins animalul şi l-a dus un adăpost, de unde va fi recuperat de proprietari.

Abia se crăpase de zi, când cineva suna la poliţie să anunţe că pe Bulevardul Kisellef se plimbă un măgar. Deşi părea în largul lui pe marginea şoselei, trecătorii s-au temut că ar putea ieşi între maşini.

La faţa locului s-a deplasat poliţiştii locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor, au preluat măgarul şi l-au dus la adăpostul pentru cai Steaua Speranţei. Ar fi putut, într-adevăr să reprezinte un pericol pentru persoane şi bunuri dacă ar fi rămas în continuare pe domeniul public,” spune Ioana Epure, Poliţia Animalelor.

Poliţiştii spun că intervenţia nu a fost prea dificilă. Pentru mai multă siguranţă, au legat totuşi măgarul, care era de fapt o măgăriţă, de un pom, până la sosirea unei maşini speciale de transport.

Am primit un telefon de la poliţia sectorului 1 că ar fi găsit pe bulevardul Kisellef un măgar. Mergea frumos înainte, chiar pe şosea. Maşinile dupa el şi ne-au zis că trebuie să Îl aducă la noi, dacă putem să îl primim. Bineînteles, l-am primit. S-a adaptat foarte bine, mai ales că la noi e gazon frumos, iarbă. Cu animalele s-a adaptat foarte bine, cu lama, cu câinii, nicio problemă,” povestește Radu Săndoi, administrator.

Victoriţa, căci aşa se numeşte măgăriţa, nu va sta prea mult timp la adăpost.

Am aflat ulterior că măgarul este al Muzeului Satului, e microcipat şi acum aşteptăm să facă demersurile ca să îl ridice,” adaugă Radu Săndoi, administrator.

Proprietarii riscă o amendă de până la 500 de lei pentru că au lăsat măgarul nesupravegheat pe străzi.

Pe aceeași temă