Momentul în care o adolescentă din SUA luptă cu un urs care i-a atacat câinii. VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
o adolescenta lupta cu un urs
O adolescentă din SUA luptă cu un urs care i-a atacat câinii FOTO: captură video BBC

Momentul în care o adolescentă curajoasă din SUA luptă cu un urs pentru a-și proteja câinii a fost filmat de camerele de supraveghere instalate în curtea ei.

Fata s-a năpustit asupra ursului urcat pe gard și l-a împins, făcându-l să se dezechilibreze, confruntarea fiind una de scurtă durată, însă asta nu înseamnă că gestul ei și curajul de care a dat dovadă trebuie apreciate mai puțin.

Hailey, de 17 ani, din California, a ieșit afară să vadă din ce motiv câinii ei lătrau și atunci a văzut că un urs urcase pe gard și încerca să agațe cu labele câinii care se agitau și voiau să-l alunge, potrivit BBC.

Simțind că animalele ei de companie sunt în pericol, Hailey nu a ezitat deloc și a acționat. A alergat în direcția ursului și l-a împins de pe gard, după care și-a luat câinii și i-a dus în casă, toată scena fiind surprinsă de o cameră de supraveghere.

Filmarea a fost postată pe rețelele sociale de Brenda, verișoara curajoasei adolescente, fiind vizualizată de zeci de milioane de ori.

Hailey a povestit apoi că se întâmplă destul de des ca animalele ei de companie să latre agresiv atunci când observă în apropiere o veveriță sau alt câine și iese afară de fiecare dată pentru a-i liniști. Nu se aștepta ca de această dată să dea nas în nas cu un urs, dar și-a găsit curajul să acționeze: „Sinceră să fiu, nu cred că l-am împins-o atât de tare, dar suficient cât să-și piardă echilibrul. Mi-am luat câinii și am fugit de acolo”, a spus ea.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri