Soluție inedită împotriva hoților

Data actualizării: Data publicării:
oile portocalii

Exasperat că-i sunt furate oile, un fermier din Anglia a recurs la o soluţie cât se poate de simplă - le-a vopsit în portocaliu. Speră că în acest fel, hoţii se vor gândi de două ori înainte să-i mai fure animalele, fiindcă acum pot fi găsite de poliţie mult mai repede.

Oile portocalii ale lui Pip Simpson au devenit vedete în Cumbria. Întreaga regiune din nord-vestul Angliei a aflat de minunea apărută peste noapte. La început, nimeni nu a ştiut ce s-a întâmplat, dar explicaţiile au venit chiar din partea fermierului.

Avem o problemă serioasă cu furturile, în ultimii ani au fost furate aproape 300 de oi şi am fost nevoiţi să încercăm să oprim acest lucru. Am făcut asta în speranţa că cei care le fură nu le pot ascunde, fiindcă sunt de un portocaliu aprins”, a declarat fermierul Pip Simpson.

Poliţiştii au fost puşi şi ei în gardă, aşa că dacă are loc vreun furt, îi pot găsi mult mai repede pe hoţi. Acum, oile portocalii sunt admirate de turişti, care se opresc să le fotografieze.

Oile portocalii nu par deranjate în nici un fel de noul look. Nici nu au de ce, fiindcă vopseaua nu le afectează pielea şi dispare după aproximativ un an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri