Galerie Foto Ursuleț orfan recuperat de salvamontiști dintr-o zonă periculoasă. Gabriel a ajuns la orfelinatul de urși

Data actualizării: Data publicării:
pui de urs consultat de veterinar
Puiul a ajuns la orfelinatul de urși FOTO: Facebook/ Bear Again Rehabilitation Center for Orphan Bears

Un pui de urs de aproximativ 2 luni, cel mai probabil orfan, a fost recuperat de salvamontiștii din Harghita dintr-o zonă abruptă, foarte periculoasă.

Puiul a ajuns la orfelinatul de urși, a fost botezat Gabriel și, potrivit Bear Again Rehabilitation Center for Orphan Bears.

Pui de urs orfan salvat în Harghita FOTO: Facebook/ Salvamont Romania
Pui de urs orfan salvat în Harghita FOTO: Facebook/ Salvamont Romania

Pentru că noi nu putem spune "nu putem" sau "nu vrem" , pentru că noi facem totul din pasiune și dragoste pentru tot ce înseamnă "munte"...

Intervenție a salvamontistilor din Harghita, echipa Vlăhița pentru recuperarea dintr-o zonă de abrupt a unui pui de urs de cca 2 luni și predarea lui către cei abilitați să îl îngrijească într-un centru special pentru creșterea urșilor.

După starea în care se afla puiul de urs exista o mare probabilitate ca ursoaica să nu mai fie în viață”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Salvamont România.

Puiul a ajuns la Bear Again Rehabilitation Center for Orphan Bears, singurul orfelinat de urși din Europa care se află în munții Hășmaș. A fost botezat Gabriel și a primit deja îngrijiri medicale de specialitate care l-au pus pe picioare, fiind înfometat și deshidratat. Potrivit celor de la orfelinatul de urși, Gabriel se simte bine și are deja un partener de joacă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri