Un bărbat a demontat o mașină ca să poată salva un pui de pisică

Data publicării:
pui de pisica
Un bărbat a demontat o mașină ca să poată salva un pui de pisică FOTO: Cats Protection

Un bărbat, inginer de elicoptere, a demontat un Volkswagen Golf pentru a salva un pui de pisică rănit, care rămăsese blocat lângă motorul mașinii.

Adam Hughes pleca de la muncă, o bază aeriană militară de lângă Helston, Anglia, când a zărit pisoiul la marginea aerodromului. Dar când a vrut să-l prindă, motănelul rănit și speriat a fugit sub o mașină parcată și s-a strecut în interior, în camera motorului, potrivit BBC.

Proprietarul mașinii i-a dat lui Hughes permisiunea să-i demonteze mașina.

pisica2
Un bărbat a demontat o mașină ca să poată salva un pui de pisică FOTO: Cats Protection

Motănelul avea un picior rupt

Când Adam Hughes a văzut prima dată pisicuța, a observat că își târa un picior din spate. În timp ce el și doi colegi se apropiau de pisoi, acesta a sărit pe țeava de eșapament a mașinii, după care a ajuns în camera motorului.

Cei trei bărbați au încercat din răsputeri să-l caute, folosindu-se de lanternele de la mobile, însă n-au avut succes. Proprietarul mașinii se afla într-un hangar din apropiere și i-a dat lui Hughes permisiunea să demonteze mașina.

pisica
Un bărbat a demontat o mașină ca să poată salva un pui de pisică FOTO: Cats Protection

Pisoiul a fost descoperit ascuns în mecanismul mașinii.

Hughes a sunat la un centru de adopție pentru pisici, de unde a adoptat el un motan cu 11 ani în urmă și care murise doar cu o zi înainte de acest incident. Pentru că puiul avea un picior rupt, a fost dus de urgență la veterinar care a decis să-i amputeze piciorul rupt.

Managerul centrului de adopții, Samantha Lawton, a spus că pisoiul nu ar fi supraviețuit fără ajutorul lui Adam Hughes. După intervenția de la veterinar a fost preluat de un asistent al centrului care îl va ajuta să-și revină și să învețe să meargă cu trei picioare.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri