Un bărbat bate cu un lemn un câine, pe marginea drumului. Imaginile cu puternic impact emoțional au fost filmate în Dâmbovița

Data actualizării: Data publicării:
un barbat bate un caine
Un bărbat dintr-un sat din Dâmbovița a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce bate cu un lemn un câine aflat pe marginea drumului. FOTO: captură Digi24

Un bărbat dintr-un sat din Dâmbovița a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce bate cu un lemn un câine aflat pe marginea drumului.

Atenție! Urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 

În imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere, pe care Digi24 le difuzează doar parțial, din motive de violență, se vede cum unul dintre cei doi oameni lovește cu un lemn câinele.

Abandonează animalul pentru scurt timp, după care se întoarce și continuă să îl agreseze.

O ambulanță veterinară a adus câinele la un cabinet din București, unde primește îngrijiri.

Polițiștii i-ar fi identificat pe cei doi agresori, susțin cei care au salvat câinele. Potrivit legii, rănirea cu intenție a animalelor se pedepsește cu închisoare de la 1 la 7 ani.

Marius Chirca, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor "Kola Kariola": "Imaginile pe care le-ați văzut la noi pe FB nu sunt complete.

Aceeași vină o au și proprietarii câinelui, de altfel un câine extrem de agresiv cu alți câini. Pe stradă a fost o luptă între câini. Bine, asta nu e scuză. Acei oameni așa au considerat că trebuie să-i despartă și să-l ucidă pe câinele care ataca pentru că a creat probleme multe. E un câine agresiv, în momentul de față e la noi în clinică și gândiți-vă ce s-ar fi putut întâmpla dacă era un om, un copil. Clar acel câine reprezintă un pericol și trebuie sancționați și proprietarii".

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri