VIDEO. O căprioară blocată pe șinele de tramvai, în Sibiu, a fost salvată de doi polițiști. Animalul era rănit

Data actualizării: Data publicării:
caprioara in zapada
Caprioară în zăpadă. Imagine ilustrativă. Foto: Profimedia Images

O căprioară care a rămas blocată pe între liniile tramvaiului Sibiu – Rășinari a fost salvată de doi polițiști din Sibiu, care treceau întâmplător prin zonă și au sesizat prezența animalului rănit.  

La intersecția cu localitatea Cisnădioara, în zona liniilor de tramvai, cei doi polițiști au oprit mașina pentru că au observat o căprioară blocată între liniile ferate.

Cei doi agenți se aflau în zona cu pricina, asigurând accesul copiilor în siguranță, în școli, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a poliției Sibiu, acolo unde a fost publicat și un video cu operațiunea de salvare a căprioarei, notează Mediafax. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii au încercat să nu sperie animalul, l-au învelit cu haina de polițist și au rămas alături de căprioară până la sosirea veterinarului.

Căprioara a fost luată cu o cutie specială, cărată de cei doi polițiști, și dusă la un cabinet pentru radiografie și tratament. Animalul s-ar fi rănit singur, a suferit o fractură la picior, însă nu ar fi fost implicat în vreun accident.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri