VIDEO O pisică a devenit vedetă pe internet după ce și-a dus puii bolnavi la cabinetul medical

Data actualizării: Data publicării:
pisica cu pui
Pisica și-a dus puii la clinica medicală. Sursa foto: captură video

O pisică din Turcia a ajuns vedetă pe internet după ce și-a dus puii bolnavi la o clinică medicală umană, pentru a fi tratați, scrie Daily Sabah. Puii au primit tratament, apoi au fost oferiți spre adopție.

Pisica i-a lăsat cu gura căscată pe angajații unei clinici medicale din orașul Karabağlar, districtul Izmir, în momentul în care a intrat pe ușă cu un pui pe care îl căra în dinți. 

A doua zi pisica a apărut din nou, cu un alt pui în gură. Medicii au descoperit ambii pisoi aveau o infecție la ochi. După ce au primit îngrijiri, au fost predați unui cabinet veterinar al municipalității, unde au continuat tratamentul și s-au recuperat. Puii și mama lor au fost oferiți apoi spre adopție.

"Cunoșteam pisica. Era o pisică fără stăpân din zonă, îi mai dădeam mâncare și apă. Nu știam că avea pui", au spus reprezentanții clinicii medicale.

Ei au povestit că la un moment dat au remarcat că pisica mieuna mereu când ieșeau să primeacă pacienți. Apoi s-au uitat la puii ei și văzut că au ceva la ochi.

"Le-am dat un tratament și au început să deschidă ochii, iar apoi i-am dus la un cabinet veterinar. A fost prima dată când pisica a intrat în clinica noastră și a fost foarte emoționant pentru noi", au mai spus reprezentanții clinicii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri