VIDEO. O pisică a supraviețuit miraculos, fără nicio zgârietură, după ce a sărit de la etajul 5 al unei clădiri în flăcări

Data actualizării: Data publicării:
pisica

O pisică din Chicago a devenit vedetă pe internet după ce a supraviețuit unui salt uriaș. Felina a sărit pe o fereastră de la etajul 5 pentru a scăpa dintr-un apartament cuprins de flăcări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Personalul Departamentului de Pompieri din Chicago înregistra un videoclip cu exteriorul clădirii, în timp ce pompierii stingeau focul, când o pisică neagră a apărut prin fumul de la o fereastră spartă. Felina a testat cu labele din față marginea clădirii și apoi a sărit.

Martorii la scenă au rămas înmărmuriți.

Curajoasa pisică a sărit, a ratat un perete și a aterizat pe toate cele patru labe pe un petic de iarbă. A mai făcut o săritură și apoi a fugit.

„A intrat sub mașina mea și s-a ascuns. După câteva minute, a ieșit și a încercat să sară zidul pentru a intra înapoi”, a povestit purtătorul de cuvânt al pompierilor, Larry Langford.

Pisica nu a fost rănită, spune Langford, care încearcă să-i găsească proprietarul.

Nu au fost raportate răniți în urma incendiului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri