VIDEO. O porumbiță și-a ales un om drept prieten. Bărbatul a salvat-o de la moarte, iar pasărea a decis să nu-l părăsească

Data publicării:
O porumbiță stă pe umărul unui bărbat.
O porumbiță și-a ales un om drept prieten. Bărbatul a salvat-o de la moarte, iar pasărea a decis să nu-l părăsească

Blanchon și Xavier sunt cei mai buni prieteni. Până aici, nimic neobișnuit, doar că cea dintâi este... o porumbiță. Bărbatul a salvat-o de la moarte și, drept răsplată, pasărea a decis să nu-l părăsească. Este tot timpul alături de el, iar povestea lor a făcut înconjurul Franței și este un nou exemplu al modului în care oamenii și animalele pot conviețui fără probleme.

Xavier Bouget: Oricum nu mănânci asta. Vrei să mănânci asta? Nu vrei, nu.

Mă plimbam prin Gommenec'h și am văzut un porumbel mic, aproape fără pene, care căzuse la pământ și încerca să scape de pisici. I-am spus soției mele despre asta și ea m-a întrebat dacă l-am luat. Așa că m-am întors să-l ridic și am venit acasă cu Blanchon în buzunar.

Un animal, chiar și un porumbel, gândește. Nu-i așa, puiule? Da, gândești. Nu, nu, nu te duce spre fereastră.

Fiecare ființă umană poate avea această relație cu animalele. Este o chestiune de răbdare, de a urmări cum trăiesc, de a ne adapta la modul lor de viață, pentru că ele reușesc să se adapteze la al nostru. Animalele au același drept ca și noi de a fi pe această planetă, trebuie să știm... trebuie să știm să le respectăm.

Îmi dai un mic sărut? Un sărut mic? Oh, ești frumoasă. Da, ești frumoasă!

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri