VIDEO. Și-a pus câinii să sfâşie o căprioară. Ce riscă braconierul

Data actualizării: Data publicării:
Deer Grazing At Glen Etive
GLEN ETIVE, SCOTLAND - NOVEMBER 16: Scottish red deer graze in Glen Etive following the end of the rutting season on Novemebr 16, 2016 in Glen Etive,Scotland. The rutting season sees the large dominant red deer stags compete against each other for mating rights and can be heard roaring and bellowing in an attempt to attract the hinds. The rut draws to a close in early November when the stags spend the winter feeding to regain strength for the following season. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)

Anchetă în Argeş, după ce pe internet au apărut imagini terifiante cu un braconier care îşi îndeamnă câinii să sfâşie o căprioară. E o filmare cu puternic impact emoţional. Imaginile au fost surprinse de un prieten de-ai braconierului, arată primele informaţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, a fost deschisă o anchetă, iar braconierul, care deocamdată nu a fost identificat, riscă o pedeapsă cuprinsă între 6 luni și 3 ani. 

"Cercetările sunt în desfăşurare. Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au preluat cercetările şi se desfăşoară acţiuni pentru identificare bărbatului și tragerea lui la răspundere. Au fost informați și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti care vor asigura supravegherea în cursul urmăririi penale. Menţionez faptul că în codul penal pedeapsa pentru fapta de braconaj este închisoarea de la 6 luni la 3 ani," a precizat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri