Sari la conținut
News Alert

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden: „Casa Poporului e incredibil de urâtă!”

 

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Încă o dată s-a putut vedea clar faptul că mai există în ţara asta o comunitate numeroasă şi bine sudată de rockeri „old school“. Publicul a fost format nu doar din rockeri români, ci şi din greci, bulgari, sârbi, maghiari, care au bătut cale lungă pentru a participa la concertul de sâmbătă din Bucureşti.

Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson (57 de ani), s-a dovedit a fi foarte vorbăreţ şi a interacţionat în permanenţă cu publicul şi chiar l-a dat drept exemplu: „Aici sunt greci, bulgari, români şi alte naţii şi ne înţelegem bine, nu ne certăm, nu ne duşmănim, nu ne împuşcăm. E vorba doar de muzică aici, de bucuria de a asculta muzică. Şi facem asta de zeci de ani. De ce naiba nu pot face asta şi ceilalţi?“

Bruce Dickinson a mărturisit că este la curent cu decizia primarului general al Bucureştiului, Gabriela Vrânceanu-Firea, de a nu mai permite organizarea de evenimente în Piaţa Constituţiei. Artistul a ţinut să-şi asigure fanii că indiferent de acest aspect Iron Maiden va continua să revină în ţara noastră atâta timp cât oamenii îşi doresc să-i asculte. Cu această ocazie, Dickinson a criticat Casa Poporului, fiind de părere că este o construcţie supraevaluată: „Uitaţi-vă în spatele vostru! Cineva a crezut că este foarte potrivit să ridice o asemenea clădire al dracului de urâtă (fuckin' ugly – eng.)! Dar până la urmă poporul român s-a trezit. Şi până la urmă toate imperiile pică”, relatează adevarul.ro.

Iron Maiden a cântat „Fear Of The Dark”, „The Number Of The Beast” şi „Wasted Years”, precum şi hit-urile anilor ’80 si ’90 şi melodii de pe noul album, „The Book Of Souls”.