O familie refuză să-și vândă casa și terenul pentru 33 milioane $. În jurul proprietății s-a construit un întreg oraș

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu doua imagini cu terenuri cu case
O familie care a refuzat să-și vândă casa și terenul a fost înconjurată de un adevărat oraș în ultimii ani FOTO: unusual_whales/Twitter

O familie din Australia refuză să-și vândă casa și terenul cu suprafața de 2 hectare. Proprietatea lor este estimată la 33 de milioane de dolari. În decurs de câțiva ani, în jurul lor s-a construit un întreg orășel cu vile.

Deținătorii proprietății, familia Zammit, au refuzat să-și vândă casa, forțându-i pe dezvoltatorii să construiască în jurul lor, potrivit Insider.

Casa este situată în The Ponds, la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Sydney.

Un videoclip postat pe Twitter arată o casă asemănătoare unui mic castel aflată într-o oază, în timp ce rânduri de case cu două etaje au fost construite în jur.

„Faptul că cei mai mulți oameni și-au vândut propritățile cu ani în urmă, iar aceste persoane au rezistat este de lăudat”, a declarat Taylor Bredin, un agent imobiliar.

El a estimat că terenul este suficient de mare pentru 50 de case și că fiecare ar valora peste 1 milion de dolari australieni sau aproximativ 700.000 de dolari.

Diane Zammit a spus pentru presa australiană că în urmă cu 17 ani, când familia ei s-a mutat acolo, cartierul era de fapt un „teren agricol presărat cu câteva căsuțe din cărămidă roșie”.

Cei mai mulți vecini sunt bucuroși că familia a refuzat ofertele dezvoltatorilor și a ales să rămână, pentru că astfel zona se bucură de ceva spațiu verde.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri