Sari la conținut

Cel mai tânăr blogger din România

Matei Dăneţ este cel mai tânăr blogger din România. Îi place să danseze, să călătorească şi să deseneze. Are doar doi ani, iar anul acesta, de ziua lui, părinţii i-au făcut un cadou inedit, un blog. Peste 150.000 de oameni i-au vizitat până acum jurnalul online.

Luana Dăneţ, mama lui Matei: „Blogul cumva reia idea seriei "Look who is talking". Tocmai pentru că este vorba despre un copil privit de un adult care îşi imaginează ce gândeşte copilul. Textele pe care eu le scriu sunt scrise prin ochii lui. Deşi el are doar doi ani şi nu spune foarte multe cuvinte..totuşi privirea lui spune multe.”

Luana Dăneţ, mama lui Matei: „Îi place foarte mult să socializeze. Este un copil foarte adaptabil şi toată lumea este înnebunit după el. Când apare la o petrecere ESTE ATRACŢIA petrecerii respective.”

Luana Dăneţ, mama lui Matei: „Deocamdată pentru noi este o joacă. Nu ne-am gândit la altceva, deşi toată lumea ne spune că am descoperit o nişă fantastică. Noi continuăm să ne jucăm..”

Luana Dăneţ, mama lui Matei: „Facem şi şedinţe foto din când în când, dar nu vreau să-l solicităm foarte tare pe Matei pentru că ideea asta a pornit în joacă şi vrem să rămână o joacă. Nu vrem s-o transformăm în ceva serios. Cred că îl fotografiem tot atât cât îşi fotografiează orice copil normal propriul copil. Toţi părinţii sunt topiţi după copiii lor, toţi părinţii îi fotografiază.”

Blogul lui Matei este dedicat atât copiilor, cât şi părinţilor. Puştiul testează împreună cu mama sa tot felul de haine, accesorii şi produse pentru bebeluşi pe care le recomandă apoi cititorilor săi.

Luana Dăneţ, mama lui Matei: „Viaţa lui nu s-a schimbat. Noi facem acelaşi lucru pe care îl făceam şi înainte. Mergem în parc, ne jucăm, mergem cu tricicleta, jucăm fotbal.

Luana Dăneţ, mama lui Matei: „Este o obsesie a părinţilor din ziua de azi să alegem mâncare bio, creme bio..haine din bumbac organic şi tot felul de lucruri care să ne protejeze copiii şi atunci le testez împreună cu el.”

Luana Dăneţ, mama lui Matei: „Pentru mine este cel mai minunat copil. Nu puteam să-mi doresc un altfel de copil. Este foarte adaptabil. Merge cu noi peste tot. Nu este plângăcios, nu este pretenţios.”

În Statele Unite există deja o modă ca părinţii să le cumpere copiilor domenii web cu numele lor încă dinainte ca aceştia să se nască. În unele cazuri, numele bebeluşului este stabilit abia după achiziţionarea domeniului.