Vedete care l-au confundat pe George Michael cu Boy George

Data actualizării: Data publicării:
Sarah mIchelle Gellar
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actrița americană Sarah Michelle Gellar și comicul spaniol Miki Nadal au făcut o confuzie regretabilă. Ei au postat tweet-uri deplângând moartea lui George Michael, confundându-l cu alt artist britanic Boy George, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

George Michael "25 Live" Tour Opener in Barcelona
Foto: Gulliver/GettyImages

Actrița Sarah Michelle Gellar, eterna „Buffy, vânătoarea de vampiri”, are ceva în comun cu actorul spaniol de comedie Miki Nadal. Cei doi actori au vrut să-și exprime regretul față de moartea lui George Michael, dar au făcut ambii aceiași greșeală confundându-l cu un alt artist britanic ... Boy George, potrivit Agerpres.

Actrița a fost avertizată pe Twitter și a șters imediat mesajul. Ea a subliniat că eroarea s-a datorat nu faptului că i-a confundat pe cei doi cântăreți, ci pentru că a fost prost informată. „Este la fel de trist fiind vorba de Crăciun. Mi-am învățat lecția”, a tranșat ea chestiunea.

Pe aceiași linie s-a exprimat și umoristul spaniol Miki Nadal, care a mers mai departe cu confuzia, însoțindu-și mesajul de regret pentru moartea lui George Michael cu o poză a lui Boy George.

Boy George este un artist polifațetic (cântăreț, muzician și DJ) și designer de modă. A devenit cunoscut ca solist al trupei Culture Club în anii 80, subliniază La Vanguardia. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri