Sari la conținut

Copiii cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt vorbesc şapte limbi străine

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au împreună şase copii - trei biologici şi trei adoptaţi -, îi încurajează pe fiii şi fiicele lor în eforturile acestora de a vorbi cât mai multe limbi străine, potrivit News.ro.

Într-un interviu pe care l-a acordat, vineri, în emisiunea ”Women's Hour” a postului BBC Radio 4, actriţa Angelina Jolie a făcut următoarea dezvăluire: ”I-am întrebat ce limbi străine vor să înveţe. Shiloh învaţă khmer, care este limba din Cambodgia, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad a început să înveţe germană şi rusă, Zahara vorbeşte deja franceză, Vivienne vrea să înveţe arabă, iar Knox învaţă limbajul semnelor”.

Angelina Jolie, născută pe 4 iunie 1975, este o actriţă şi regizoare americană, câştigătoare a unui premiu Oscar şi a trei Globuri de Aur. A fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, potrivit revistei Forbes, în 2009, 2011 şi 2014. De asemenea, a fost numită ”cea mai frumoasă femeie din lume” de reviste precum Vogue, People şi Vanity Fair, iar alte publicaţii, ca Esquire, FHM şi Empire au numit-o ”cea mai sexy femeie în viaţă”.

După divorţurile de actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, Angelina Jolie s-a căsătorit cu actorul Brad Pitt, în august 2014, într-o ceremonie organizată pe domeniul castelului Miraval, reşedinţa pe care cuplul o deţine în sudul Franţei. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001 în Cambodgia, Pax, născut în 2003 în Vietnam, Zahara, născută în 2005 în Etiopia- şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008.

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume, a cărei viaţă personală au fost intens mediatizată în ultimele decenii, s-a implicat de-a lungul anilor în mai multe proiecte umanitare şi sociale, precum cauza refugiaţiilor, conservarea naturii, dreptul la educaţie şi drepturile femeilor. A devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU în 2001 şi, după ce a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi din peste 30 de ţări, pentru care a făcut donaţii consistente, ONU i-a acordat în 2012 titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi.