Sari la conținut

Cum a cheltuit un tenisman 50.000 de dolari într-un club de noapte

Tenismanul australian Bernard Tomic a cheltuit într-o singură seară suma de 50.000 de dolari într-un club de noapte din Melbourne. "Poate pentru unii pare o sumă exagerat de mare, dar pentru mine e mărunţiş", a spus Tomic.

Tomic, numărul 146 mondial, a fost eliminat în primul tur la US Open de luxemburgheul Gilles Muller, relatează News.ro.

După plecarea din SUA, Tomic a petrecut o noapte alături de prieteni într-un club exclusivist din Melbourne, scrie Herald Sun.

Alături de prietena lui, Emma Blake-Hahnel, Tomis şi-a invitat alţi 25 de amici la clubul Bond din Melbourne, unde aceştia au avut parte de o călătorie cu elicopterul, o cină privată, şampanie, cocktailuri, gărzi de corp, anunţare personalizată la intrarea în club şi un fotograf privat pentru trei ore.

“Nu am mai fost în Australia de zece luni, acum era şansa să mă văd cu prietenii. Poate pentru unii oameni e o sumă mare, dar pentru mine nu e. Am muncit pentru banii aceştia. Oamenii cred că am câştigat la loto, dar nu am câştigat. Anul acesta a fost foarte rău, dar sunt în circuit de la 17 ani, acum am 24, am încă zece ani în faţă", a spus Tomic.