Sari la conținut

Cum a pierdut o „vedetă” Instagram 70.000 de urmăritori

O tânără care a devenit cunoscută pe Instagram pentru pozele sale, în care promova fitness-ul și mâncarea sănătoasă, a pierdut peste 70.000 de fani după ce a anunțat că va renunța la acest stil de viață și va consuma mai multă mâncare nesănătoasă, dar „mai delicioasă”.

poza instagram

FOTO: Instagram

Considerată un fel model al stilului de viață sănătos pe rețeaua de socializare Instagram, Sophie Gray, a încetat să publice fotografii cu ea praticând sport sau cu gustările sănătoase bazate pe fructe, relatează Independent.

„Dacă ai un abdoment plat nu te face fericită. Pizza și prăjiturile sunt delicioase”, a scris fata într-un mesaj pe rețeaua de socializare.

instagram 2

FOTO: Instagram

Ea spune că astfel promovează acceptarea propriului corp așa cum este. „M-am săturat să văd că femeile sunt îndemnate să fie altceva decât sunt cu adevărat pentru a fi fericite. Știu că am fost parte a industriei fitnessului ani de zile și consider în continuare că trebuie să avem grijă de corpul nostru”.

instagram 3

FOTO: Instagram

Fata a povestit că încercarea de atinge mereu standardele unui model fitness trezește o nesiguranță în ea. Așa că a decis să renunțe la stilul de viață cu multe restricții și a ales să se bucure mai multe de micile plăceri ale vieții.

Tânăra promovează acum „iubirea propriului corp”, un mod de viață cu care înainte nu ar fi fost de acord.

Ea spune că e mult mai fericită acum, deși a pierdut 70.000 de urmăritori pe Instagram, de la 430.000, a ajuns la 360.000, vara trecută.